Sis persones han resultat ferides aquest dimecres al matí a conseqüència d'un accident de trànsit al centre de Badalona. Tot i que en un primer moment semblava un atropellament, fonts de l'Ajuntament de Badalona han confirmat que no era així: un cotxe s'ha saltat un semàfor a l'encreuament dels carrers Ventura Gassol i Martí Pujol, xocant contra un autobús urbà que ha hagut de fer una frenada, provocant que sis dels passatgers del bus caiguessin pel passadís. L'incident ha tingut lloc poc abans de les onze del matí, i fins a l'escena s'han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que han traslladat els ferits a centres mèdics: tres al Centre d'Urgència i Atenció Primària (CUAP) de Badalona, dos a l'Hospital Municipal i els altres tres a l'Hospital Germans Trias. Les persones afectades per l'accident han patit ferides lleus i no es tem per les seves vides. 

Un accident que ha generat confusió 

El nombre de ferits en l'accident ha generat certa confusió i, en un primer moment, des del SEM han informat d'un atropellament múltiple al centre de Badalona. Afortunadament, no es tracta de cap atropellament, i les persones implicades no han patit ferides de gravetat, ja que s'han lesionat en caure's pel passadís de l'autobús, quan aquest ha fet una frenada per intentar evitar una topada amb el cotxe que s'havia saltat un semàfor en vermell. 

Des de l'Ajuntament de Badalona han confirmat ràpidament que no es tractava d'un atropellament i el batlle de la ciutat, Rubén Guijarro, ha informat a través del seu compte de Twitter de com s'han desenvolupat els fets realment.