Moments de terror a l'aeroport de Colònia (Alemanya). Un home de 57 anys ha atropellat amb el cotxe diverses persones a les zones per vianants i l'aparcament P2 de la infraestructura. Els fets s'han produït aquest divendres al matí, cap a dos quarts de deu. El conductor és, segons tots els indicis i d'acord amb informacions procedents del diari alemany Bild i el canal NTV, un "pertorbat mental" i en aquests moments es troba ingressat en un hospital a l'espera de fer-li diferents proves i anàlisis per dictaminar el seu estat mental.

Respecte als ferits, encara no hi ha un número concret i oficial de persones que hagin estat afectades. Tanmateix, segons el darrer mitjà citat, cap de les víctimes hauria patit lesions de gravetat. A més dels passatgers i familiars que es trobaven a l'aeroport alemany, l'home arrestat per l'atropellament va oposar resistència a les forces de seguretat i va agredir, almenys, dos agents de la policia del Rin del Nord-Westfàlia mentre estava essent reduït. Finalment, va quedar detingut i derivat al centre mèdic.

Condueix un cotxe de lloguer i atropella diverses persones a l'aeroport

"Sembla que va conduir cap a diversos cotxes i vianants, que van poder evitar-lo", ha assegurat el portaveu policial, Christoph Gilles. "En aquests moments estem parlant de diversos ferits", ha conclòs. Després d'atendre als ferits aquest matí, cap a dos quarts de deu, els investigadors han procedit a reconstruir l'atropellament múltiple a l'aeroport de Colònia-Bonn. Segons diversos mitjans alemanys, l'arrestat era conegut per la policia i va agafar un cotxe de lloguer que estava aparcat i amb la coberta oberta a l'aparcament, atès que l'estaven netejant. 

"L'autor va robar el vehicle, va conduir primer cap a un cotxe i després va retrocedir cap a un Audi", ha asseverat Gilles. Es creu que després va conduir en cercles per l'aparcament, va xocar amb diversos automòbils i va acabar ferint diverses persones, que es creu que són més de set. Ara només cal esperar a la investigació policial i els anàlisis mèdics de l'home que ha protagonitzat l'atropellament a l'aeroport de Colònia-Bonn.