Un ciclista de 27 anys i nacionalitat romanesa ha mort aquest dimecres en ser atropellat per un cotxe que en aquells moments estava fugint de la Guàrdia Civil. Els fets han tingut lloc aquest migdia al carrer Barcelona de la localitat d'Almassora, a Castelló, segons ha informat l'ajuntament d'aquest municipi. La víctima circulava en direcció contrària quan un turisme, que també anava en direcció contrària, l'ha envestit per darrere. El noi de la bicicleta ha quedat greument ferit a terra, mentre el conductor del cotxe ha deixat el vehicle abandonat a poca distància del lloc dels fets i ha fugit a peu.

L'autor de l'atropellament estava fugint de la Guàrdia Civil

Després de rebre l'avís de l'incident, fins al lloc s'hi ha desplaçat una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), però els esforços dels sanitaris per reanimar el noi no han tingut èxit i només s'ha pogut confirmar la seva mort a conseqüència de la gravetat de les ferides patides. També s'han desplaçat fins al lloc dels fets diverses patrulles de la Policia Local d'Almassora i de la Guàrdia Civil, que han localitzat el vehicle implicat poc després. Ara, els policies treballen per tal de localitzar l'autor de l'atropellament i poder-lo detenir.

Tot i que el conductor no ha estat detingut, sí que està perfectament identificat. Es tracta d'un veí de Vila-real de 32 anys que en el moment dels fets estava fugint de la Guàrdia Civil, que l'estava perseguint des de Castelló de la Plana. A hores d'ara, però, es desconeix els motius pels quals s'havia iniciat la persecució policial, perquè estava fugint l'autor de l'atropellament i si estava relacionat amb altres delictes greus. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per tal d'esclarir totes aquestes incògnites.