La Guàrdia Civil de Trànsit ha detingut un camioner que va donar positiu en drogues després d'atropellar mortalment un conductor de 60 anys que s'havia parat en la M-45 de Madrid perquè el seu vehicle s'havia avariat.

Al mort se li va punxar una roda

Els fets van ocórrer cap a les 10.30 hores d'aquest dimarts en el quilòmetre 3 d'aquesta carretera de circumval·lació, al terme municipal de Leganés. Allà un home estava de peu a la via perquè havia baixat del seu cotxe perquè se li havia punxat una roda.

En un moment donat, i per circumstàncies que ara s'investiguen, un camió se'l va emportar causant-li la mort d'immediat pel fort impacte. Els sanitaris del Summa-112 que el van assistir al lloc només van poder confirmar la seva mort a causa de les gravetat de les ferides que patia al cap i pit, ha assenyalat a Europa Press un portaveu d'Emergències Comunitat de Madrid.

Els agents de la Guàrdia Civil de Trànsitc de Leganés van practicar el xofer i únic ocupant del camió, que va resultar il·lès, un test d'alcoholèmia i drogues. Va donar positiu en el segon i per això va ser arrestat. El camioner, que té antecedents, està acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i un altre contra la seguretat viària.

Detingut l'assassí del Grindr: Va matar un jove en una cita a Madrid

La Policia Nacional i la Policia de l'Argentina han aconseguit detenir al país llatinoamericà el presumpte assassí de 'Grindr', xarxa de cites homosexual, que va matar el febrer de 2018 a un home de 35 anys a Carabanchel assestant-li entre 40 i 50 punyalades. Es va donar a la fuga al seu país natal i, després de més de tres anys, Julián Ovejero, presumpte homicida, ha estat arrestat.

Assassí del Grindr / Cedida

Assassí del Grindr / Cedida

Feia ja tres anys que la justícia espanyola reclamava a Ovejero per l'assassinat de Najuzaith Zahell Díaz, un enginyer informàtic i artista porto-riqueny de 34 anys. El febrer de 2018, després de diversos dies sense saber de Najuzaith, que vivia al barri madrileny de Carabanchel, un amic seu va anar a la seva casa per comprovar que estava bé. Va forçar la porta per accedir a la casa i va trobar el jove mort al llit, de cap per avall i ple de sang.