Almenys set persones han resultat ferides després que un vehicle envestís dues terrasses de dos bars al municipi de Yunquera de Henares (Guadalajara), el conductor del qual ha manifestat que ho ha fet voluntàriament desesperat per haver perdut la custòdia dels seus fills.

Embesteix dues terrasses després de perdre la custòdia: ferits

Segons ha assenyalat fonts d'Emergències del 112 a Efe, han rebut l'avís a les 14:46 hores d'aquest divendres quan un vehicle Seat Alhambra ha arrossegat les taules i cadires de dues terrasses de dos bars, en envair la vorera al carrer Real, al centre del municipi.

En una de les terrasses, al carrer Real, una persona ha resultat ferida lleu, en tant que en una altra, ubicada al carrer San Cleto, l'home n'ha atropellat almenys tres, dues de les quals han patit una fractura a la cama i una altra lesions lleus.

SAMU / Europa Press

SAMU / Europa Press

A més, al carrer El Santo ha estat atropellada una altra persona i ha patit ferides lleus.

Quatre dels ferits han estat traslladats a l'Hospital General de Guadalajara. Es tracta d'una dona de 52 anys i tres homes de 52, 54 i 66 anys.

Detenció del conductor

L'autor dels atropellaments és Mohammadi H.B., amb domicili a la veïna localitat d'Humanes de Mohernando i al qual no li consten antecedents. L'home, que ha donat negatiu als test d'alcohol i drogues, ha manifestat els agents que la seva acció ha estat voluntària i fruit de la desesperació per la pèrdua de la custòdia dels seus fills.

Fins al lloc han acudit dues ambulàncies d'urgències, una UVI, el metge d'urgències i Guàrdia Civil, que ha detingut el conductor.