Un jove de 27 anys atropella un grup de persones a València i fuig. Després cau amb el cotxe al riu i acaba sent enxampat hores després quan intentava robar dues motocicletes.

Atropella un grup de persones a València

Tot va començar al voltant de les cinc de la matinada de diumenge passat, al barri valencià de Font de Sant Lluís. Agents de la Policia Nacional es trobaven fent tasques de prevenció ciutadana quan van sentir forts cops i crits en un carrer proper.

En arribar al lloc dels fets, al carrer Entrada de Ponce, van trobar un grup de persones molt alterades que asseguraven haver estat atropellades. A més, els policies van observar un home ferit, presumpta víctima de l'envestida, que va ser traslladat a un hospital de València per ser avaluat. També es van trobar tres vehicles amb nombrosos danys.

S'escapa i cau al riu Túria amb el cotxe

Després de prendre declaració als testimonis, que a més van gravar el moment de l'atropellament, van iniciar diverses batudes per la zona per trobar l'autor dels fets, que havia fugit.

Però després d'esbrinar la seva identitat, els policies van tenir coneixement que el conductor del vehicle causant de l'envestida havia tingut un accident a l'autovia V-30 i que havia caigut amb el vehicle al curs del riu Túria, fugint també d'aquest lloc.

 

Tres hores més tard, sobre les vuit i mitja del matí, els agents van trobar al districte de Patraix de la capital valenciana un home amb la roba tacada i molla. "En adonar-se de la presència policial va deixar a terra unes tisores i una vareta metàl·lica", van explicar fonts del cas a El Español.

Davant dels fets, la patrulla li va preguntar pel que havia succeït i els objectes que portava, i el mateix sospitós va confessar que havia tingut una baralla i que a més havia intentat robar una moto per arribar a casa.

És per això que, amb l'ajuda d'una altra dotació policial, van comprovar els fets i van localitzar als voltants "dues motocicletes amb els baguls fracturats i manipulats".

Detingut quan intentava robar dues motocicletes

Després de realitzar les indagacions policials, els agents van esbrinar que l'home, de 27 anys i nacionalitat espanyola, també era el responsable de l'atropellament succeït hores abans, i per això va ser detingut com a presumpte autor de delictes de "lesions, danys, contra la seguretat viària i robatori amb força en les coses".

Agent de la Policia Nacional / Europa Press

Agent de la Policia Nacional / Europa Press

De fet, se l’acusa d'"intentar atropellar un grup de persones, ocasionar danys a tres vehicles i tot seguit fugir del lloc", precisava la Policia Nacional. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.