Un home de 29 anys ha estat detingut per maltractar la seva parella a València: li estava donant cops contra la porta i l'han trobat plena de sang a causa de les ferides.

Detenen un home 29 anys detingut per violència de gènere a València

La Policia Nacional ha detingut a València a un home de 29 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar per pegar la seva parella contra una porta i provocar-li una ferida al cap de la qual sagnava abundantment.

Els fets van passar de matinada en el districte de Patraix de València, quan la Sala 091 va alertar als agents perquè acudissin a un domicili on pel que sembla hi hauria una forta discussió de parella i una dona estava demanant auxili.

Crits d'auxili de la dona, que estava plena de sang

Immediatament, els agents es van dirigir al domicili i guiats pels crits d'auxili de la dona, van localitzar l'habitatge d'on provenien. Després de sol·licitar en diverses ocasions que obrissin la porta, finalment un home la va obrir, observant la patrulla a una noia amb el cos i la roba coberta de sang.

Arrossega la seva parella pel cabell i la colpeja contra la porta

Els agents van esbrinar que, moments abans, la parella havia iniciat una discussió i, en un moment donat, l'home hauria arrossegat a la dona del cabell fins que la va colpejar al cap contra una porta. Després d'això, la víctima hauria començat a cridar, impedint-li-ho l'agressor tapant-li la boca.

Detenido / Pixabay

Detenen de 29 anys per pegar una brutal pallissa a la seva parella a València / Pixabay

Detingut per un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar

Davant d'aquests fets, la dona va ser traslladada a un hospital de la capital valenciana per a ser avaluada de les lesions i l'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. L'home, que compta amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mor un maltractador a Granada

La Policia Nacional investiga la mort d'un home de 33 anys denunciat per violència de gènere i a qui buscaven per ser detingut des de diumenge per una nova denúncia de la seva exparella.

Denunciat per violència de gènere

Una jove va denunciar a Granada la seva exparella, un home de 33 anys, per violència de gènere. Segons el seu relat, el noi, que comptava amb múltiples antecedents de maltractament, l'havia amenaçat, incomplint l'ordre d'allunyament que tenia d'ella.

L'exparella d'aquest maltractador reincident, que tenia diverses denúncies prèvies per violència de gènere, era l'única dona classificada amb el màxim risc, "extrem", de la província de Granada en els últims mesos.