Una agent dels Mossos d’Esquadra ha estat atropellada aquest dijous, 27 d'octubre, a Barcelona. Els fets han tingut lloc a la tarda en el marc d’un control de trànsit a la capital catalana. Els agents han fet aturar un vehicle que s’apropava, però aquest ha accelerat i ha envestit una policia que anava en moto. Després del xoc, l’home s’ha fugat circulant a tota velocitat en un Audi de color negre en direcció al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs.

La policia catalana ha organitzat un ampli dispositiu de cerca per capturar el fugitiu. Els agents l’han buscat per la zona marítima de Barcelona, Badalona i Sant Adrià de Besòs. Diverses unitats de l’ARRO i diverses furgonetes i motociclistes dels Mossos d’Esquadra s’han desplegat durant la persecució per les tres ciutats del Barcelonès.

El conductor anava llençant farcells de cocaïna durant la fugida

El conductor fugat portava farcells de cocaïna a l’interior del vehicle, motiu pel qual segurament ha accelerat en veure el control policial. Durant la seva fugida, ha anat llençant la droga per la finestra per tal de desfer-se de proves que el poguessin incriminar. Algunes persones que hi havia en aquell moment a la zona, i que ho han vist, han aprofitat per agafar els farcells de terra. Finalment, l’autor de l’atropellament ha pogut ser detingut al districte barceloní de Sant Martí. Juntament amb ell també s’ha detingut una noia menor d’edat que anava d’acompanyant. Pel que fa a l’agent dels Mossos d’Esquadra que ha estat atropellada té diverses ferides, però cap és greu.

Un altre agent dels Mossos és atropellat al Vendrell

Aquesta mateixa setmana, un altre agent dels Mossos d'Esquadra ha estat víctima d'un atropellament en què el conductor s'ha fugat. Els fets van tenir lloc el passat diumenge al carrer Transversal del Vendrell, al Baix Penedès, quan els policies intentaven aturar el vehicle. El conductor va accelerar i va envestir un dels agents, abans de sortir del municipi i agafar la carretera N-340 en direcció a Tarragona. Pel que fa a l'agent ferit va ser traslladat a un CAP a pocs metres de l'atropellament i, posteriorment, a l'Hospital del Vendrell per a fer-se més proves. El policia va patir diverses ferides lleus.