Els Mossos d’Esquadra busquen el conductor d’un vehicle que aquest diumenge a la tarda ha atropellat un agent del cos i ha fugit del lloc. Els fets han ocorregut al carrer Transversal del Vendrell, al Baix Penedès, al voltant de les quatre de la tarda, quan una patrulla ha demanat al conductor d’un vehicle que s’aturés. Aleshores, el conductor ha accelerat fent cas omís a les indicacions i, tot i que els mossos s’han hagut d’apartar, un dels agents no ha pogut evitar l’impacte amb el vehicle i ha resultat ferit.

L’agent lesionat, que en el moment dels fets anava de paisà, ha patit diversos politraumatismes i ha estat traslladat al Centre d’Atenció Primària (CAP) del Vendrell, situat al mateix carrer Transversal i a molt pocs metres d’on s’havia produït l’atropellament. Posteriorment, però, se l’ha derivat a l’Hospital del Vendrell per a fer-li més proves. Afortunadament, la situació de l’agent no és greu i només ha patit diversos cops.

El conductor es fuga i els Mossos el busquen

Després de l’incident, el conductor ha sortit del Vendrell i ha agafat la carretera N-340 en direcció a Tarragona, però se li ha acabat perdent la pista. El fugitiu condueix un Renault Megane Coupé de l’any 2006 i color gris. Els Mossos d’Esquadra han iniciat un ampli operatiu de cerca per tal de poder localitzar-lo com més aviat millor i totes les patrulles arreu de Catalunya ja tenen les característiques del fugitiu i la fotografia del cotxe que condueix per si el veuen per algun lloc. A més, s’ha activat un helicòpter que sobrevola la zona de Tarragona i mira de localitzar-lo des de l’aire. Segons els Mossos d’Esquadra han pogut confirmar a El Caso, l’autor de l’atropellament seria un vell conegut del cos policial, ja que té un llarg historial d’antecedents relacionats amb el món de les drogues.