Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns, 20 de febrer, un home de 43 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb força a la ciutat de Girona. Segons ha informat la policia catalana, dos joves van presentar una denúncia després que haguessin estat víctimes d'un atracament. Segons van explicar als agents, tots dos anaven caminant pel carrer dels Rajolers quan van ser abordats per un individu a qui no coneixien de res. L'home els va fer entrar cap al cementiri, els va amenaçar de clavar-los una navalla, els va agafar el telèfon mòbil i els va obligar a seguir-lo fins al barri de la Font de la Pólvora, dient-los que els tornaria l'aparell en arribar. 

No obstant això, els joves es van cansar de seguir-lo i, veient que no els tornaria el telèfon mòbil, van optar per fugir del lloc i donar l'aparell per perdut. Els joves van anar a denunciar-ho als Mossos i els agents van poder localitzar el lladre gràcies a la geolocalització del telèfon mòbil. L'home va ser detingut al mateix carrer dels Rajolers, molt a prop del parc del Migdia. A l'hora d'escorcollar-lo, els policies van trobar que encara duia al damunt el telèfon mòbil sostret i la navalla amb la qual havia amenaçat als joves.

També havia robat un taxista

Un cop detingut, els agents dels Mossos van comprovar si l'home podria ser també l'autor d'un altre robatori similar que hi havia hagut a Girona dos dies abans. En aquella ocasió, un taxista va denunciar que un client li havia robat el seu telèfon mòbil a punta de navalla després que s'hagués negat a portar-li fins al barri de la Font la Pólvora. La unitat d'investigació va confirmar que el lladre era el mateix en els dos robatoris amb violència. El detingut, amb nombrosos antecedents policials contra el patrimoni, va ingressar a presó després de passar a disposició judicial.