Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 52 anys com el presumpte autor de set robatoris en una mateixa gasolinera a Alcoletge, al Segrià. La investigació es va iniciar a principis de 2021 quan es van produir diversos atracaments en aquesta benzinera, ubicada a la carretera C-31, que uneix Lleida amb Balaguer. En tots els casos, se seguia el mateix modus operandi. El lladre entrava encaputxat amb la cara coberta i amenaçava la treballadora amb una arma blanca. Sense arribar-la a agredir, agafava tota la recaptació de la caixa registradora i fugia del lloc pels camins rurals del voltant.

La treballadora de la benzinera va deixar el lladre tancat a l’interior en l’últim atracament

La reincidència de l’atracador en la mateixa gasolinera va fer que, malgrat que anés amb la cara tapada i portés guants per no deixar empremtes, els investigadors poguessin anar recopilant cada vegada més pistes i indicis que l’incriminaven i el delataven. En l’últim dels set atracaments, el lladre no va trobar diners a la caixa enregistradora i va entrar al despatx per emportar-se els diners que hi havia en una bossa. En aquell moment, la treballadora va aprofitar per sortir de l’establiment i tancar la porta amb clau, deixant el delinqüent tancat a l’interior. L’home, atrapat dins, va començar a colpejar la porta violentament fins que va aconseguir rebentar-la i fugir corrent.

Després de gairebé dos anys d’investigació, es va poder identificar l’autor dels robatoris, que va ser localitzat i detingut aquest dilluns cap a les 18.15 hores a la mateixa localitat d’Alcoletge. L’home compta nombrosos antecedents delictius i està acusat de ser l’autor dels set robatoris amb intimidació que es van cometre a la benzinera des del febrer de 2021. Està previst que l’home passi a disposició judicial aquest dijous davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.