Detingut després d'atracar amb força i intimidació a diverses benzineres del Vallès Oriental i de l'Occidental. Un home de 30 anys ha estat arrestat pels Mossos d'Esquadra com a suposat autor de set robatoris amb intimidació en gasolineres de diferents poblacions del nord de Barcelona. La policia catalana el va enxampar el passat 18 de març a casa seva, la qual va escorcollar i va trobar onze navalles que utilitzava per amenaçar els treballadors dels establiments i sostreure tots els diners de la caixa enregistradora. Les armes blanques han quedat intervingudes.

 

Així va atracar set benzineres de sis municipis de Catalunya

Els atracaments a punta de navalla van produir-se entre el 12 de febrer i el 13 de març. Durant aquest període d'un mes, l'home va cometre set assalts en benzineres de Lliçà de Vall, Mollet del Vallès, Polinyà, Canovelles, Sant Cugat del Vallès i en dos de Santa Perpètua de Mogoda. En tots els casos, com ha esclarit la investigació oberta pels Mossos d'Esquadra a principis de febrer, en produir-se una sèrie de robatoris amb un mateix modus operandi, el lladre sempre accedia a l'establiment tapat amb caputxes, gorros o mascaretes per tal de dificultar la seva identificació.

Una vegada havia accedit a les benzineres, completament tapat, ensenyava la navalla -de les quals en tenia una desena diferents a casa seva-, intimidava els treballadors i els obligava a obrir la caixa enregistradora. Quan havia aconseguit que fessin tot el que ell ordenava, s'emportava tots els diners que podia i fugia del lloc. Així ho va fer durant un mes en diverses benzineres del Vallès Occidental i de l'Oriental, fins que el passat 18 de març els investigadors van localitzar-lo i detenir-lo. L'home de 20 anys arrestat ja ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès