Pànic en un avió que s'ha vist obligat a fer un aterratge d'emergència a l'aeroport del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Un dels passatgers explica que s'ha sentit un soroll molt fort al motor de l'avió en ple vol.

Aterratge d'emergència a l'aeroport de Barcelona

Aquest Divendres Sant els passatgers d'un avió amb destí Eivissa s'han emportat un bon ensurt: el pilot s'ha vist obligat a fer un aterratge d'emergència a l'aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat.

Els fets han passat a les 7:11 en un avió de l'aerolínia Vueling, concretament del model Airbus A319 de 13 anys d'antiguitat. L'avió havia enlairat des de l'aeroport de Barcelona amb destí Eivissa i, al cap de 20 minuts, a les 7:34, el pilot ha fet marxa enrere i ha fet un aterratge d'emergència a l'aeroport del Prat.

"Hem sentit un soroll molt fort al motor dret"

Però quin ha estat el veritable motiu d'aquest estrany aterrament? Segons explica Crònica Global, des de la companyia Vueling diuen que s'havia detectat un error a l'avió, però que aquest error no estava vinculat a la seguretat. "Hem sentit un soroll molt fort al motor dret", comenta un dels passatgers a Merca.info.

Vueling  / Arxiu

Un aterratge d'emergència a l'aeroport del Prat de Llobregat (Baix Llobregat) per un error en un avió amb destí Eivissa / Arxiu

Problema no vinculat a la seguretat

"Just en enlairar, el comandant va detectar un tema no vinculat amb la seguretat. Per a oferir millors alternatives en cas de persistència, va decidir tornar al Prat seguint els procediments de seguretat de la companyia i es va decidir canviar d'avió", expliquen en una piulada des de Vueling.

Arriben a l'aeroport d'Eivissa

Sigui com sigui, els passatgers s'han espantat i, a causa de l'incident, els han canviat d'avió. Finalment, han arribat a l'aeroport del Codolar, l'aeroport d'Eivissa, a les 9:30, amb un retard d'una hora i mitja.