La desaparició d'Audrey Fang, una turista de 39 anys procedent de Singapur que estava passant uns dies a la localitat de Xàbia (Alacant) ha acabat de la pitjor manera possible. Després de diverses proves, s'ha pogut identificar-la dona com la dona que el passat 10 d'abril, a primera hora del matí, va aparèixer morta a ganivetades en mig d'un aparcament de camions al municipi d'Abanilla (Múrcia). La Guàrdia Civil ja ha pogut detenir un home, també originari de Singapur, com a presumpte autor del crim i treballa per esclarir quina relació tenien entre tots dos i quina motivació existia per posar fi a la seva vida d'aquesta manera. 

Assassinada i abandonada en un aparcament de camions

Audrey Fang va arribar a Xàbia el passat 4 d'abril, on es va allotjar en un hotel de luxe. Estava previst que la seva estada tingués lloc durant sis dies, fins al 10 d'abril, quan havia d'anar fins a Barcelona per agafar el vol a Singapur. No obstant això, el 9 d'abril va sortir caminant de l'hotel a mitja tarda i no es va saber res més d'ella. L'endemà, quan se suposava que havia d'haver abandonat l'habitació, els treballadors de la neteja van veure que ella no hi era, però que totes les seves pertinences encara eren allà. D'altra banda, el seu germà, en anar-la a buscar a l'aeroport i veure que no havia agafat el vol de tornada, va denunciar-ne la desaparició. El cos diplomàtic de Singapur a Madrid ho va denunciar a la Guàrdia Civil.

La realitat, però, és que ja l'havien localitzat, tot i que no estava identificada. Aquell mateix 10 d'abril, poc abans de les vuit del matí, havia aparegut morta en un aparcament de camions al costat d'una carretera a la localitat d'Abanilla, a uns 150 quilòmetres de l'hotel on s'allotjava. Presentava més de 30 ganivetades i els sanitaris que es van desplaçar fins al lloc només van poder confirmar-ne la mort. Estava mig despullada i al seu costat hi havia algunes peces de roba. La Guàrdia Civil va obrir una investigació i, després de diverses indagacions, ha detingut un home de la mateixa nacionalitat com a presumpte autor del crim. La investigació segueix oberta per esclarir els fets i la relació que tenien, mentre la família de l'Audrey té previst viatjar de Singapur a Espanya en les pròximes hores.