Atac aquesta matinada a la rambla del Raval, a Ciutat Vella, a Barcelona, amb dues víctimes amb atac d’ansietat, entre elles una dona embarassada, i dos joves, de 26 i 28 anys, detinguts per un robatori amb violència i intimidació. Els fets, segons ha pogut saber ElCaso.cat, s’han produït al voltant de les tres de la matinada d’aquest dilluns quan una parella que estava passejant pel carrer ha estat assaltada per dos joves, que han intentat fer una estrebada a un dels dos, un home. 

Per evitar-ho, l’home s’ha encarat amb els lladres, que han tret un cúter i s’han encarat amb les víctimes, l’home i la dona embarassada. En aquest moment, una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que estava fent un seguiment als dos lladres, que ja havien vist alguna actitud sospitosa durant la nit, els han detingut. 

Es tracta de dos joves de nacionalitat marroquina, de 26 i 28 anys, els dos acabats d’arribar a la ciutat, segons fonts policials. Cap dels dos tenia antecedents fins aquesta matinada, quan han estat detinguts i acusats de dos delictes de robatori amb violència i intimidació. El fet ha estat frustrat per agents de paisà dels Mossos, del Grup Regional de Delinqüència Urbana (GRDU), els anomenats, en l’argot policial, Fura. Després de la detenció dels homes, per la situació viscuda, la parella ha hagut de ser atesa al mateix lloc dels fets per tècnics del SEM, per un atac d’ansietat. 

Lladres acabats d'arribar, sense antecedents

L’assalt d’aquesta matinada ha acabat bé, sense ferits greus, sense robatori i amb dos lladres detinguts. Amb tot, però, la policia ja dóna per fet que els dos lladres d’aquesta nit, que no han dubtat en fer ús d’una arma blanca com un cúter quan la seva víctima s’ha resistit, tornaran al carrer en poques hores, després de ser entregats al jutge. El que sobta també és que no tingui antecedents a casa nostra, un fet que demostra, segons l’anàlisi policial, que acabaven d’arribar a Barcelona i també a l’Estat.