Una jove pateix una agressió sexual mentre treballava en un local d'oci nocturn a la Plaça Reial de Barcelona. Això és el que ha passat, presumptament, aquesta matinada de dissabte en un cèntric pub del Gòtic. Els fets haurien tingut lloc cap a dos quarts de sis quan un client de l'establiment hauria tocat violentament el cul d'una treballadora, segons ha avançat betevé i han confirmat fonts municipals a ElCaso.cat. "Quan ella li ha recriminat la seva acció, l'home ha agafat a la noia pels braços per sacsejar-la i l'ha empès contra la barra", han explicat les mateixes veus a aquest mitjà.

En el moment que ha acabat a la barra del local d'oci nocturn, la noia ha demanat ajuda a una companya que ha avisat ràpidament a la seguretat privada que tenen contractada a l'establiment. Els guàrdies han fet fora a l'individu, del qual encara no se sap ni la edat ni procedència, tot i que ja ha estat detingut per la Guàrdia Urbana de Barcelona. Els mateixos policies, després que l'home hagi estat expulsat del lloc on sembla que prenia unes copes, han estat requerits pels vigilants del pub, que els hi han explicat el que havia passat. 

Una ambulància per valorar l'estat físic de la noia

Els agents de la Guàrdia Urbana, davant d'aquests fets, han demanat la presència d'una ambulància que ha arribat a la Plaça Reial poc després i ha valorat l'estat físic de la noia. Els facultatius han pres la decisió de traslladar-la a un centre hospitalari per les ferides que presentava als braços i la zona dorsal. Els policies municipals, un cop realitzades totes les gestions prèvies, han detingut l'home per agressió sexual aquesta mateixa matinada de dissabte. Aquest arrest arriba poc després de conèixer un altre atac a una dona transsexual al barri del Poble-Sec de Barcelona aquest dimecres 11 de gener al parc de Les Tres Xemeneies, quan un jove es va apropar a la víctima i la va agredir físicament i verbalment.