Ahir a la nit, un cop finalitzats els concerts de Festa Major de Vacarisses a la pista poliesportiva, es van produir un seguit d’actes violents amb baralles i agressions a la policia que va acudir-hi, segons relata el consistori en un comunicat emès aquest dissabte. Tres agents haurien resultat ferits i van ser atesos per ferides lleus. 

Baralles i atropellaments a Vacarisses

Tot plegat, enmig d'un clima hostil. Els participants de les baralles eren joves de Terrassa i Vacarisses, que van perpetuar atropellaments i van emprar diverses mostres de violència contra el cos policial. 

L’Ajuntament de Vacarisses ha comunicat que lamenta qualsevol manifestació de violència i, com a conseqüència, ha decidit suspendre l’actuació d’un DJ prevista a la matinada. Així, la programació de Festa Major d’avui finalitzarà, com a màxim, a la una, després del concert de l’orquestra Maribel.

Mor un home en un accident amb patinet elèctric a Sant Pere de Ribes

Un home de 38 anys ha mort després de caure d'un patinet elèctric a Sant Pere de Ribes aquest dissabte al migdia, segons ha informat l'ajuntament de la localitat.

L'incident s'ha produït al carrer Eduard Maristany. L'home duia un objecte entre les cames que hauria relliscat, fet que ha provocat que caigués i es donés un cop al cap mortal contra la vorera. Tot i haver estat auxiliat ràpidament per dos professionals sanitaris que es trobaven a la zona, la mort ha estat "gairebé instantània".

Dos efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat al lloc dels fets, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El consistori ha lamentat l'accident mortal d'un dels seus veïns i ha enviat "condol i escalf" a la família i amics.