Un noi de 19 anys ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra acusat d’amenaces amb arma blanca després d’atacar una noia amb un ganivet de grans dimensions a Salou. L’incident ha tingut lloc durant la matinada d’aquest diumenge, després que el jove hagués ruixat amb gas pebre una altra persona al mig de l’autovia.

Dues discussions en poques hores

Segons la informació a la qual ha tingut accés ElCaso.cat, el detingut havia aturat el seu vehicle, un BMW en el qual també hi havia una altra persona, per motiu d’una baralla amb el conductor d’un altre cotxe, al mig de l’autovia. Durant la discussió l’arrestat va agafar un aerosol de gas pebre i va ruixar la víctima, que ha hagut de ser atesa pels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els dos ocupants del BMW van fugir de l’escena abans que arribés la policia. No obstant això, al cap de poca estona, i ja a Salou, el detingut es va enredar en una altra baralla amb una noia, a la qual va amenaçar amb un ganivet de grans dimensions. Una patrulla dels Mossos va reparar en l’aldarull i es va apropar per aturar la discussió.

Els agents van retenir els dos ocupants del cotxe mentre escorcollaven l’interior, on van trobar l’aerosol de gas pebre que havia emprat el detingut en la discussió anterior, i de la qual la patrulla tenia coneixement. Després de prendre-li declaració a la noia i de requisar tant el gas pebre com el ganivet, es va procedir amb la detenció del sospitós acusat d’un delicte d’amenaces amb arma blanca. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’aclarir les circumstàncies i els motius de totes dues baralles.

Busquen un lladre per atracar un supermercat a Tarragona a punta de pistola

Els Mossos d'Esquadra de Tarragona estan buscant un home per haver atracat el passat 31 de gener un supermercat Condis a l'avinguda de Rovira i Virgili. El lladre va entrar a l'establiment i, apuntant amb una pistola a l'empleat, va aconseguir fer-se amb 500 euros directament de la caixa registradora. Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat del local la policia catalana ha pogut saber que es tracta d'un lladre que ja està en recerca i han assegurat que l'arma que portava no era real.