Els Mossos d’Esquadra de Tarragona busquen un home que aquest dimarts a la tarda va assaltar un supermercat de la marca Condis de l’avinguda de Rovira i Virgili de la capital del Tarragonès. Va entrar, es va acostar fins a la caixa registradora, i amb una arma de foc a les mans, va aconseguir fer-se amb 500 euros, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra.

Amb les imatges de les càmeres de seguretat i el testimoni de les dues persones que eren a l’interior de l’establiment, els Mossos estan buscant l’home. Fonts de la policia catalana han assegurat que és un lladre conegut de la policia, que està en recerca, i que tot fa pensar, que altres antecedents que acumula l’home, que l’arma que portava no era real.

 

Els fets es van registrar al voltant de les set de la tarda i amb la pistola que tot fa pensar que és simulada va amenaçar als clients i als responsables del supermercat, fins que va tenir accés als diners de la caixa registradora, que es va emportar amb una bossa de plàstic del mateix local, que, evidentment, va agafar sense pagar els cinc cèntims de rigor. Quan va tenir el botí, va sortir de l’establiment corrent i fins i tot va tirar a terra una dona que passejava pel carrer. 

Els Mossos busquen l'atracador

Els Mossos d’Esquadra estan buscant l’home, que saben perfectament qui és i tots els seus antecedents. Es creu que va actuar sol i amb una arma no real. A les imatges de les càmeres de seguretat del local, amb la cara tapada, accedint a l’interior de l’establiment, que més enllà de l’ensurt de la dona que va ser apuntada amb l’arma, no va deixar cap ferit. La investigació de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona segueix en marxa.