Nou atac LGTBI-fòbic a Barcelona. Un grup de joves ha agredit una dona transsexual al barri del Poble-sec de la capital catalana i han utilitzat, a més, un gos per culminar el violent succés. Els fets van tenir lloc aquest divendres 22 de març quan una dona va patir "un greu atac per part d'un grup de joves que inclús li van llançar un gos", segons ha explicat l'Observatori Contra l'LGTBI-fòbia aquest dilluns. Els atacants la van colpejar violentament i van atiar el cànid perquè també l'intimidés. Per tot això, des de l'entitat van activar tots els protocols i van informar tant l'Ajuntament de Barcelona com als Mossos d'Esquadra. Tot i això, encara no hi ha denúncia, i serà aleshores quan la policia catalana podrà instruir el cas per un delicte d'odi i discriminació.

En aquests moments no hi ha cap persona detinguda. Els Mossos d'Esquadra asseguren tenir constància de l'atac i que investigaran els fets per poder identificar, localitzar i arrestar els autors de la suposada agressió als carrers del barri del Poble-sec, concretament al voltant de les set de la tarda d'aquest divendres a la plaça del Sortidor. Ara per ara, no s'han trobat imatges de l'incident violent, per la qual cosa des de l'entitat Poble-sec feminista han demanat la col·laboració ciutadana per aconseguir imatges de l'episodi i agilitzar la investigació.

Atac homòfob al centre de Barcelona: un noi de 22 anys detingut

Fa poc més d'un mes, es va produir una altra agressió LGTBI-fòbica a Barcelona. En aquest cas es tractava d'un noi de 22 anys que va ser detingut per, suposadament, agredir físicament i verbalment altres dos joves de matinada, al districte de Sant Martí de la capital catalana. Les víctimes, de 22 i 23 anys, van trucar als Mossos d'Esquadra, alertant-los de l'atac que havien patit per la seva orientació sexual. L'incident va tenir lloc al carrer dels Amogàvers i un testimoni va aconseguir identificar un dels sospitosos, a qui van arrestar per un delicte d'odi i un altre d'agressions.