Un home de 65 anys ha estat detingut a Sant Joan d'Alacant per xatejar i enviar-se fotos dels genitals amb una nena de 10 anys, de la qual havia emmagatzemat divers material gràfic.

Un home de 65 anys envia fotos del penis a una nena de 10

La investigació es va iniciar al voltant del mes de maig, quan una mare va acudir a la comissaria de la Policia Nacional de Badajoz per denunciar que havia descobert que la seva filla havia mantingut contacte amb un home adult a través d'una aplicació de missatgeria mòbil i que moltes de les converses tenien un elevat to sexual.

De fet, en aquests missatges, la mare havia trobat vídeos i fotos del penis de l'abusador que, a més, després d'insistir en reiterades ocasions, havia aconseguit que la nena li enviés també fotos i vídeos dels seus genitals.

Davant aquests fets, es va obrir una investigació que tenia com a prioritat esbrinar la identitat de l'autor dels missatges. Després de mesos d'indagacions, s'ha pogut determinar que es tractava d'un home que residia a la localitat valenciana de Sant Joan d'Alacant.

Aconsegueix que la nena li enviï fotos també: detingut

És per això que es va establir un dispositiu de vigilància entorn del domicili de l'investigat, que va concloure amb la seva detenció com a presumpte autor dels fets. Posteriorment es va realitzar també un registre al seu domicili, on van trobar material informàtic amb contingut sexual de menors d'edat, entre el que hi havia imatges de la nena assetjada.

Totes aquestes evidències van apuntar al detingut, de 65 anys, com a autor de delictes d'abús sexual a una nena menor de 16 anys, a través del mètode conegut com a childgrooming. L'arrestat, sense antecedents, ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

Així mateix, continuen les gestions per part de la unitat investigadora a fi de comprovar si existissin més víctimes, segons ha informat la Direcció en un comunicat.

Violació a una nena de 13 anys a Tarragona

Uns fets similars s'han descobert també aquest dilluns. Es tracta, en aquest cas, de la violació d'una nena de 13 anys per part d'un menor, de 17, a Tarragona.

Segons s'ha pogut saber, tot es remunta a dimecres passat, quan una mare es va presentar a la comissaria per denunciar que la seva filla havia estat víctima d'una violació per part d'un noi de 17 anys al barri de Ponent de la ciutat.

El Diari de Tarragona ha detallat que l'agressor, menor d'edat, viu a la zona de Riera de Gaià i que la presumpta agressió hauria passat al barri de Torreforta o de Bonavista. Després de ser detingut, va passar a disposició judicial i va ser decretada la seva llibertat.

En tractar-se d'un cas en què se n'han vist implicats dos menors d'edat, no han transcendit més detalls, encara que sí que se sap que els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per aclarir els fets.