Un home ha perdut la vida a ganivetades la matinada d'aquest diumenge de Nadal a Sant Sebastià (País Basc). La víctima és un jove de 24 anys que ha estat agredit, presumptament, per tres persones amb un arma blanca. Les ferides resultants de l'atac, als voltants de la plaça Okendo i molt a prop del riu Urumea, al centre de la ciutat, li han provocat la mort poc després. Fins al lloc dels fets s'han traslladat cap a dos quarts de set amb diverses dotacions policials de la Ertzaintza i la Guàrdia Municipal de Sant Sebastià que han sol·licitat poc després la presència d'assistència mèdica. Però els facultatius, tot i que l'han intentat reanimar, no han pogut fer res per evitar el decés del noi.

Tres detinguts acusats de l'homicidi del jove a Sant Sebastià

El jove ha mort de matinada. La Guàrdia Municipal, no obstant això, ha localitzat ràpidament als suposats agressors i homicides d'aquest diumenge a la ciutat basca. Els agents han trobat cap a dos quarts de vuit al carrer Fuenterrabia a dos persones, una dona de 28 anys i un home de 26. Tots dos haurien estat implicats en l'assassinat del noi de 24 anys a la llera del riu Urumea. La Ertzainza els ha detingut.

Però sembla que hi hauria una tercera persona implicada en l'assassinat. Per això, després de la investigació que la policia basca ha obert per esclarir el tràgic succés, ha localitzat cap a les deu d'aquest matí al que seria l'últim implicat en la mort violenta del jove, que també ha estat arrestat a la capital guipuscoana.

Ertzainza durant l'aixecament de cadàver a Sant Sebastià (País Basc) / Javi Colmenero, Europa Press
Ertzainza durant l'aixecament de cadàver a Sant Sebastià (País Basc) / Javi Colmenero, Europa Press

Aixecament del cadàver

El cadàver del jove de 24 anys agredit amb un arma blanca al bell mig de Sant Sebastià ha estat aixecat aquest matí. Ha estat traslladat a l'Institut Anatòmic Forense, on se li practicarà l'autòpsia.