Un home ha mort aquest diumenge al matí a Sant Sebastià en un incendi en un bar del barri de Gros. Durant l'extinció del foc els bombers han trobat a un home a l'interior de l'establiment, que es trobava tancat, i l'han tret a l'exterior, on sanitaris han intentat reanimar-li, però finalment ha perdut la vida.

Incendi en el bar Gure Txoko

Segons han informat fonts municipals, els bombers han rebut al voltant de les nou d'aquest matí una alerta d'un incendi en el bar Gure Txoko del carrer Usandizaga. El bar es trobava tancat, per la qual cosa l'amo del local ha acudit a obrir-lo als bombers. El foc s'ha originat en la cuina per causes que encara s'estan investigant.

Durant l'extinció, els bombers han trobat a un home  que ha evacuat a l'exterior en situació crítica. A l'exterior, el personal sanitari ha tractat de reanimar-lo, però finalment no han pogut fer res per salvar-li la vida i ha mort.

L'Ertzaintza ha obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes d'aquest incendi. De moment, no han transcendit les causes del foc i tampoc ha transcendit la identitat de la víctima.

Coche Ertzaintza / EFE

Un home mor en un incendi en un bar de Sant Sebastià i l’Ertzaintza investiga les causes de l'incendi / EFE

Una dona morta i quatre ferits greus en un incendi a Olesa de Montserrat

Aquesta no ha estat l'única víctima mortal en un incendi en els darrers dies i, de fet, fa unes setmanes, una dona també va morir en un incendi en un bloc de pisos a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). A més, en aquest incendi, 18 persones van resultar ferides, quatre de les quals de gravetat.

Van actuar deu dotacions, així com una unitat d'infermeria i dos vehicles de comandament de Bombers. També s'hi va desplaçar la Policia Local d'Olesa, unitats de Mossos d'Esquadra i 14 ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que van atendre els ferits i tots els veïns del bloc un cop evacuat.

Mor una dona de 87 anys en un incendi a Barcelona

A Barcelona, fa unes setmanes, una dona va morir a Barcelona per un incendi a la seva pròpia casa. Els fets van passar al carrer Fluvià 207, i es van activar 10 dotacions dels Bombers de Barcelona i, a conseqüència dels fets, va morir una àvia de 87 anys

Un bomber mor en un incendi a Sierra Bermeja

A més, fa un mes un altre home va morir en un incendi a Sierra Bermeja, a Màlaga: la víctima és un bomber que estava intentant apagar un incendi que va cremar gairebé 4.000 hectàrees i que va obligar a desallotjar més de 1000 persones.

Segons les primeres informacions, que es confirmaran amb la investigació que ja s'ha iniciat, l'home es va veure atrapat pel foc quan intentava frenar l'avanç de les flames amb els seus companys, fet que va causar gran commoció al cos policial.