Aquest divendres s’ha aixecat el secret de sumari d’una investigació que feia mesos que els Mossos d’Esquadra tenien en marxa per aclarir qui havia assassinat, el maig de 2022, un home en una oficina de Torreforta, a Tarragona. Des de llavors que la policia catalana estava treballant per poder identificar les persones que havien participat en el crim i poder arribar al cadàver, que constava desaparegut. Dimarts a la tarda els Mossos d’Esquadra van tenir totes les proves sobre la taula i el jutge que porta el cas, al Vendrell, que és on va ser denunciada la desaparició, va autoritzar detenir a tres persones

Després de les detencions, es va poder arribar al cadàver. L’home va ser assassinat, segons creu la policia, en una oficina de Torreforta i després traslladat, tal com va avançar ahir ElCaso.cat, fins al Perelló, on va ser llençat en un pou d’uns 20 metres de profunditat. Dimecres, amb els detinguts, es va poder fer una reconstrucció dels fets i localitzar el cadàver.

El crim està relacionat amb el tràfic de drogues

La investigació que ha fet els Mossos d’Esquadra per aclarir la mort d’aquest home està relacionada amb el tràfic de drogues, tal com ha pogut saber ElCaso.cat. Després de ser entregats al jutjat d’instrucció 8 del Vendrell el magistrat ha acordat la presó provisional sense fiança per un dels detinguts, la presó amb una fiança de 10.000 euros per un dels altres arrestats i la presó amb fiança de 5.000 euros per al tercer detingut. Tots tres són de nacionalitat espanyola. Ara el jutge del Vendrell s'inhibirà per tal que sigui un jutjat de Tarragona, on es van produir els fets, qui segueixi la investigació. Els tres detinguts estan acusats d’un homicidi i s’haurà de veure si es pot acreditar, durant aquesta segona fase de la investigació, si va ser un assassinat. El que sí que tenen clar els investigadors és que el cas està relacionat amb el tràfic de drogues.