Maten a ganivetades un home a Sevilla. La víctima, d'uns 30 anys i nacionalitat marroquina, era un sensesostre que es guanyava la vida aparcant cotxes en una explanada de la capital andalusa, a l'avinguda San Lázaro. Segons ha avançat el Diario de Sevilla, el decés va produir-se arran d'una baralla amb armes blanques ocorreguda aquest dimecres de matinada al districte Macarena. Concretament, Emergencias 112 Andalucía va rebre l'avís a les 2.10 hores després que una persona demanés ajuda per assistir una altra que jeia a terra sagnant a l'avinguda del Doctor Jaime Marcos, per la qual cosa van ser derivats a la zona efectius de Policia Local, Policia Nacional i del 061.

En arribar els efectius d'emergències, els sanitaris van assistir a l'home i van intentar reanimar-lo. Però donades les greus ferides que patia, presentava dues punyalades al pit, i la pèrdua de sang, va ser impossible fer res per salvar-li la vida. Els facultatius no van poder fer res més que certificar la seva defunció. Poc després, la comissió judicial va desplaçar-se fins al lloc dels fets i va ordenar l'aixecament del cadàver. El cos va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Sevilla, on se li practicarà l'autòpsia.

La víctima és un indigent que es dedicava a aparcar cotxes en una explanada que hi ha a l'avinguda San Lázaro de Sevilla. Segons ha explicat el rotatiu citat, l'home residia també allà, en un antic Citroën Xsara abandonat molt brut. A l'automòbil li faltava una finestra i a l'altra hi havia posat un cartró a mode de para-sol. És a dir, vivia en unes condiciones d'insalubritat considerables. La seva mort a ganivetades ha activat totes les alarmes a la zona i tot apunta que s'hauria produït per una discussió moments abans. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional ha obert una investigació per esclarir els fets, a l'espera que l'autòpsia confirmi les causes de la mort. Els agents estan intentant, també, localitzar algun familiar de la víctima.

Ordre d'expulsió del país i baralla entre marroquins i llatins

Segons apunta el Diario de Sevilla, la víctima, de nacionalitat marroquina, tenia una ordre d'expulsió del país en vigor. A més, expliquen de testimonis de la zona que la mort a ganivetades podria ser deguda a una baralla amb joves llatins, atès que "busquen uns colombians que venien marihuana", han relatat.