Un home d'uns 40 anys ha mort aquest diumenge de matinada a Navarra. Una persona, de la qual no han transcendit més detalls, va propinar-li diverses ganivetades al carrer A del polígon Landazábal, a la localitat navarresa de Villava, a poc més de quatre quilòmetres de Pamplona, la capital autonòmica. De fet, es troba dins del que es considera la conca de la ciutat, que vindria a ser com l'àrea metropolitana. Segons ha informat la Policia Foral, els fets van produir-se cap a les 6.47 hores i el jutge que porta el cas ha decretat el secret de sumari. La víctima va perdre la vida arran de les múltiples ferides provocades per arma blanca.

Una discoteca i un hotel del petit polígon, els dos escenaris del crim

Els primers en donar l'alerta van ser els empleats d'un hotel del polígon de Villava, que es troba en una zona on està aquest allotjament i altres negocis com una discoteca. Així ho ha explicat a EFE l'alcalde del municipi, Mikel Oteiza, que ha corroborat que "l'avís a la Policia Municipal l'ha donat personal de l'hotel" proper on s'ha trobat la víctima apunyalada. Els agents, en paraules del batlle, "han arribat en pocs minuts, però no ha pogut donar amb l'agressor". L'home que ha perdut la vida per les ferides de les ganivetades era, en el moment de l'atac, amb una altra persona que no ha estat identificada de moment. De fet, no hi ha moltes més dades atès que el magistrat que instrueix el cas ha decretat el secret de sumari, i "no han transcendit els motius ni el context" de l'incident.

Això provoca que no hi hagi informació sobre el crim. És a dir, si pot ser per alguna cosa ocorreguda prèviament en la discoteca del polígon navarrès o per causes alienes a aquest local, la Sala Totem. En qualsevol cas, Oteiza ha demanat "esperar una mica a la investigació". Tot i que ha explicat que, per les primeres dades que té, no seria un veí de Villava, sinó d'una altra part de Navarra. Fins al lloc de l'assassinat s'han desplaçat, a més dels citats agents municipals, efectius de Seguretat Ciutadana de la Policia Foral, després de rebre l'avís des de l'hotel.