Un home ha estat detingut per la Policia Nacional com a presumpte autor d'un intent d'assassinat en un parc públic de Castelló que es va veure frustrat quan una tercera persona ho va descobrir i va poder impedir-ho. Els fets van tenir lloc la matinada del passat dissabte al parc Pont de Ferro, al costat de l'avinguda de Barcelona. La víctima, una dona de 39 anys, i l'agressor eren coneguts i havien sortit junts aquella nit, tot i que no mantenien cap relació sentimental ni sexual. En un moment donat, quan passejaven per aquella zona, l'home la va començar a atacar brutalment. La va agafar del cabell, la va llençar a terra i va començar a donar-li cops a la cara.

La va atracar i després la va intentar matar

L'agressor li va robar la seva bossa de mà amb les seves pertinences i la va intentar matar, segons ha avançat El Periódico Mediterráneo. Per fer-ho, va utilitzar la bufanda que ella mateixa portava per penjar-la de l'arbre i simular que es tractava d'un suïcidi. Afortunadament per a la dona, en aquells moments un home que estava passejant pel parc amb els seus dos gossos va veure l'escena i va començar a cridar per dissuadir l'atacant. Va començar a córrer cap a l'arbre per ajudar la víctima, mentre trucava al 091 per alertar de la situació. En veure que l'havien descobert, l'agressor va fugir corrent deixant la noia malferida i emportant-se la seva bossa de mà.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Nacional. La víctima va explicar als agents que coneixia a la víctima i els va donar la direcció del seu domicili perquè el poguessin detenir. De fet, els policies van anar acompanyats per la mateixa dona. Van accedir a l'edifici, van revisar tots els replans i van pujar fins al terrat, on l'agressor s'havia amagat per evitar que l'acabessin detenint. La víctima el va identificar plenament i, a més, encara duia a sobre la seva bossa de mà. Per aquest motiu, va ser detingut per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa, mentre la dona va ser traslladada a un centre mèdic perquè l'atenguessin de les ferides.