Una jove de 17 anys ha aparegut morta amb diversos impactes de bala en un descampat de la localitat sevillana de El Rubio aquest dilluns de matinada. La troballa s'ha produït cap a les cinc en aquest municipi d'uns 3.500 habitants i el cos sense vida correspondria a l'Elia. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i ha detingut i interroga la seva exparella, un noi de 21 anys. Tanmateix, no existeix encara una hipòtesi clara sobre el que hauria passat i els agents intenten obtenir tota la informació possible de l'arrestat que permeti reconstruir el que ha succeït, segons han explicat a EFE fonts policials. No consten, a més, amenaces ni denúncies prèvies per part de la víctima.

El jutjat d'Osuna s'ha fet càrrec del cas, mentre la Guàrdia Civil continua amb la investigació per tal d'intentar determinar si es tracta d'un nou episodi de violència masclista. El magistrat ha citat el jove que havia mantingut una relació sentimental amb la víctima a declarar en relació a la troballa del cadàver. Però no hi ha res esclarit encara, tampoc ha aparegut l'arma de foc amb la qual presumptament s'hauria perpetrat el crim aquesta nit al municipi.

La Guàrdia Civil busca l'arma homicida als voltants de El Rubio (Sevilla) / EFE - JUAN CHICANO
La Guàrdia Civil busca l'arma homicida als voltants de El Rubio (Sevilla) / EFE - JUAN CHICANO

Busquen l'arma de foc que ha matat la noia de 17 anys

Per tal de treure una hipòtesi que pugui ajudar a esbrinar com va morir la menor de 17 anys a El Rubio, la Unitat Subaquàtica de la Guàrdia Civil ha iniciat el rastreig al riu Blanco al seu pas per la localitat. Aquesta és la zona més propera al carrer Olivar, on ha estat trobat el cadàver de l'Elia en una casa en construcció entre dos habitatges que ara mateix conforma un descampat. Els agents cerquen l'arma de foc en un punt de l'afluent situat a l'àrea nord-est del municipi, a la sortida cap a Marinaleda, a uns 300 metres a peu de l'escenari del crim.