Un home ha mort aquest diumenge a Sevilla víctima d'un apunyalament. Els fets han tingut lloc al carrer Marroc del barri de San Jerónimo pocs minuts després de la una del migdia, segons han informat des de la Policia Nacional, qui s'ha fet càrrec de la investigació dels fets. Malgrat els seus esforços per reanimar-lo, els sanitaris que han arribat a l'escenari del crim no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima, un home d'una mitjana edat. Els agents policials han pogut detenir el presumpte autor de l'apunyalament mortal pocs minuts després que es produïssin els fets.

Segons diversos testimonis que hi havia a la zona, que són els que han alertat els serveis d'emergències, dues persones discutien amb la víctima i quan una d'elles hauria tret una arma blanca i hauria començat a clavar diverses ganivetades a la víctima fins a matar-lo. La Policia Nacional ha obert una investigació sobre els fets i, de moment, totes les línies d'investigació estan obertes i no es descarta cap hipòtesi. Els primers indicis apunten al fet que víctima i els agressors es podrien conèixer i podrien haver tingut algun enfrontament anteriorment.

Troben el cadàver d'un home assassinat en un pis de Sevilla

Paral·lelament, la Policia Nacional investiga una altra mort violenta a Sevilla. Es tracta de la d'un home de 75 anys, el cadàver del qual va aparèixer el passat 16 de febrer al seu pis amb signes evidents d'haver estat assassinat. El cos sense vida estava en avançat estat de descomposició i va ser la forta olor la que va alertar els veïns, que van avisar els serveis d'emergències. Els primers indicis apunten que la víctima hauria mort cap a finals de gener, unes tres setmanes abans de trobar-se el cadàver. La Policia Nacional ho està investigant com a un possible homicidi o assassinat