El Jorge és un home que ha estat condemnat a presó permanent revisable per violar i assassinar la seva exparella a Vic (Osona). Han sortit a la llum els detalls de com aquest assassí masclista va idear un pla al detall per matar l'Evelyn, amb qui tenia un fill de 4 anys en comú. Ho va fer perquè la víctima, farta del caràcter gelós i possessiu d'aquest maltractador, va decidir separar-se d'ell.

Tot va començar l'octubre del 2019, quan l'Evelyn va decidir separar-se d'ell després d'anys de relació, ja que estava farta del maltractament psicològic constant per part d'aquest jove equatorià de 31 anys. La víctima va explicar a les seves amigues que estava molt preocupada, perquè des que s'havia separat del Jorge Luis T., aquest no parava de seguir-la a tot arreu.

El Jorge va idear un pla al detall per assassinar la seva ex

El Jorge va idear un pla al detall per assassinar-la. La nit del 19 d'octubre la va convèncer per sortir de festa, ja que faltaven només cinc dies perquè complís 26 anys. Així doncs, la nit de dissabte a diumenge, assassí, víctima i les seves amigues van sortir de festa a la discoteca Oasis de Vic

De fet, aquella nit va explicar a les seves amigues que s'havia separat del Jorge i que, des de llavors, el jove no parava de seguir-la a tot arreu. En aquell moment, el Jorge es va apropar a l'Evelyn i al seu grup d'amigues, la va agafar pel braç i la va obligar a sortir de la discoteca.

El Jorge la va violar a casa seva abans de matar-la

La víctima, també de nacionalitat equatoriana, havia ingerit una gran quantitat d'alcohol i es trobava en un estat de semiinconsciència. Aprofitant l'estat de la víctima, el Jorge la va portar fins a casa i la va violar. Tot seguit, li va agafar el mòbil per veure si estava parlant amb un altre home i, després de veure unes converses que feien sospitar que la víctima tenia una nova parella, la va assassinar estrangulant-la.

Com que l'Evelyn estava adormida i inconscient, no es va poder defensar. El tribunal de l'Audiència de Barcelona explica que la va violar i assassinar "amb total falta de consideració i absolut menyspreu a la condició de dona de la víctima". L'assassí masclista no té cap alteració mental i el mòbil del crim ha estat el masclisme.

Jorge Luis T. / TSJC
Condemnen a presó permanent revisable un home que va violar i estrangular la seva exparella a Vic (Osona) / Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

Condemnat a presó permanent revisable pel crim masclista de Vic

La magistrada de l'Audiència de Barcelona l'ha condemnat per un delicte d'abús sexual amb penetració amb l'agreujant de parentiu i un delicte d'assassinat. Haurà d'indemnitzar al fill en comú que té amb la víctima amb 800.000 euros, li han retirat la pàtria potestat i té prohibit apropar-se o comunicar-se amb la família de la víctima en els 10 anys vinents. Ha estat condemnat a la màxima pena possible: la presó permanent revisable.