Els Mossos d’Esquadra investiguen un assalt d’aquest dimarts a la tarda en una masia de Sant Feliu de Buixalleu, al Baix Montseny, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Els fets es van registrar al voltant de dos quarts de sis de la tarda quan, i tal com mostren les càmeres de seguretat de la masia, un home va accedir als voltants per observar si hi havia algú. Un cop va confirmar que no hi havia persones a la zona, va avisar dues persones més, que van amb passamuntanyes, que van ser les que finalment es van acostar fins a la masia i després de rebentar una de les finestres van poder accedir a l’interior del domicili. Tot l’assalt ha quedat gravat per les càmeres de seguretat.

 

A l’interior del domicili els dos lladres hi van estar gairebé un quart d’hora. Van remenar-ho tot i es van poder emportar diners en efectiu, un total d’entre 400 i 500 euros, i joies, segons la denúncia. No es van emportar res gros ni que no poguessin portar a les butxaques, amb l’objectiu de passar desapercebuts en la seva fugida. La masia, ubicada a la partida de Grions, a Sant Feliu de Buixalleu, està a un parell de quilòmetres de l’estació de tren d’Hostalric, des d’on es creu que els tres lladres van arribar. El propietari de la masia, quan va arribar de treballar, va trobar la finestra oberta i va pensar que havien sigut els gats, però quan va entrar a casa va confirmar que havia estat víctima d’un robatori. Les imatges de les càmeres de seguretat ho va confirmar. 

Gravats per les càmeres de seguretat

Després d’alertar els Mossos d’Esquadra, va formalitzar la denúncia. Avui a primera hora agents de la Unitat de la Policia Científica dels Mossos d’Esquadra han inspeccionat la masia per intentar recollir indicis que puguin ajudar a identificar i detenir els tres lladres; l’home que va acostar-se primer a la masia per vigilar, que anava sense tapar la cara, i els altres dos, que van assaltar la casa amb passamuntanyes. Segons ha explicat el propietari de la masia a ElCaso.cat no consta que els lladres entressin a més habitatges de la zona, en aquesta partida, on hi ha molts masos disseminats i cases de camp. Ell mateix va enviar imatges dels tres lladres per grups de veïns dels pobles de la vora per alertar-los i, alhora, poder-los identificar. A hores d’ara, sense èxit. 

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que investiguen l’assalt i que, a hores d’ara no hi ha cap persona ni identificada ni detinguda. El robatori amb força va aconseguir un botí d’entre 400 i 500 euros i també es van emportar joies, segons una primera revisió feta pel propietari de la casa, a més de l’ensurt de veure com uns desconeguts entren a casa seva i en menys de 15 minuts intenten saquejar-la.