Dos recintes esportius de Sant Feliu de Guíxols van ser escenari la matinada del passat dissabte de dos assalts violents que van acabar amb importants destrosses i els diners robats. El primer d'ells va tenir lloc a les instal·lacions d'un club de pàdel del municipi, on van accedir per la porta d'alumini posterior que dona al bar. Un cop dins, els lladres es van endur els diners que hi havia a la caixa registradora i a la caixa forta. Posteriorment, van fugir del lloc, encara que es van deixar un trepant i una radial. Al matí, quan els treballadors van arribar, es van adonar del robatori.

Si amb l'assalt al club de pàdel no en tenien prou, els lladres es van dirigir després cap al camp de futbol de Mascanada, a molt pocs metres de distància, tal com apunta el Diari de Girona. Allà, els assaltants van provocar múltiples destrosses. Van trencar els panys de les portes de la consergeria, dels vestuaris i del bar, així com van arrencar els cables de la zona de comptadors.  A dins els vestuaris, van rebentar les taquilles per veure si hi havia alguna cosa de valor, però no es van arribar a endur material esportiu.

Els lladres es van preparar alguna cosa per menjar al bar

La pitjor part de tot, però, se la va endur el bar. Els lladres van agafar menjar i se'l van preparar a la planxa, deixant el gas obert i les deixalles escampades per terra. Entre elles algunes llaunes de refrescos que van agafar del refrigerador. A més, van deixar la porta del congelador oberta, fent que tots els aliments que des del Club de Futbol Sant Feliu de Guíxols havien adquirit de cara a la celebració del MIC aquests dies es fes malbé. La treballadora del bar, en arribar al matí, es va adonar del que havia passat. Els Mossos d'Esquadra han rebut les denúncies dels dos assalts i han obert una investigació per tal d'esclarir qui hi ha darrere i poder-los detenir.