Els Mossos d'Esquadra busquen un home que el passat 25 de gener va assaltar una dona quan entrava al portal del seu edifici al carrer Balmes de Barcelona. Els fets van passar poc després de les onze de la nit i l'assaltant, que anava amb un passamuntanyes i un ganivet a la mà, va aprofitar que la porta encara no s'havia tancat per entrar darrere la víctima. La dona es va adonar de la seva presència i va començar a cridar i a donar-li puntades de peu, motiu pel qual l'atacant va marxar sense arribar a agredir-la, segons ha avançat El Periódico. L'escena va quedar enregistrada per les càmeres de seguretat que hi havia instal·lades al portal de l'edifici i les imatges podran servir de prova en un futur.

L'assaltant va fugir perseguit pels veïns i se li va perdre el rastre

Els crits de la víctima van alertar els veïns que van baixar fins a l'entrada de l'edifici per veure que passava. Van sortir al carrer per veure si l'agressor havia fugit, però el van trobar plantat a la vorera del davant mirant cap a l'immoble. Encara portava posat el passamuntanyes que li cobria la cara. Alguns veïns es van abalançar sobre ell i l'agressor va haver de fugir corrent pel carrer del Putxet. Posteriorment, es va ficar al passatge del Putxet, un carreró sense sortida on els veïns el van poder acorralar. Van alertar els serveis d'emergència, però quan els Mossos van arribar-hi, l'assaltant havia desaparegut. El més probable és que es fiqués per una finestra oberta i sortís per un altre carrer. 

Els veïns estan molestos amb la tardança de la intervenció policial, que no va permetre detenir el fugitiu quan estava en un carreró sense sortida. El citat mitjà detalla que el 112 no hauria comunicat als Mossos que el sospitós podia ser detingut fàcilment, així que l'actuació no va tenir tanta urgència, i per això no van arribar-hi a temps. Els veïns també es queixen que van informar la policia catalana de l'existència de les imatges de l'edifici que van registrar l'intent d'assalt, però que no les van anar a recollir fins al cap d'uns dies. Pel que sembla, els Mossos es pensaven que eren les imatges de les càmeres del passatge Putxet, però com que no van gravar la fugida ho van desestimar i no van anar a l'edifici del carrer Balmes. Finalment, però, han aconseguit les imatges de l'assalt i ja estan investigant qui podria ser el sospitós.