Els Mossos d'Esquadra investiguen un apunyalament que es va produir a la ciutat de Tortosa aquest dimecres a la nit. Cap a dos quarts de dotze, agents de la Policia Local van trobar un noi malferit al mig del carrer, entre la plaça Agustí Querol i el pont de l'Estat. El jove, que presentava símptomes d'anar begut, havia rebut dues ganivetades a la cama esquerra i estava perdent sang. Un testimoni de l'agressió va poder informar els policies que els atacants eren quatre joves que havien fugit després dels fets. La víctima va ser traslladada a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació dels fets per trobar l'agressor. La principal hipòtesi és una possible venjança, ja que la víctima havia estat condemnat per matar una altra persona l'any 2016.

Va matar un altre home durant una baralla en una discoteca el 2016

La víctima de l'apunyalament fa poc que ha quedat en llibertat després que l'any 2020 fos condemnat a tres anys i tres mesos d'internament psiquiàtric per la mort d'un home a conseqüència d'un cop de puny que li va donar durant una baralla l'any 2016. Els fets en qüestió van tenir lloc la matinada del 4 de desembre a les portes d'una discoteca del carrer Argentina de Tortosa. Un home estava fent-se fotos amb el telèfon mòbil quan un noi es va apropar a ell, li va llençar el dispositiu a terra, li va donar un fort cop de puny al cap i una puntada de peu a la cama. La víctima va caure a terra amb la mala fortuna que va colpejar amb el cap a terra i va quedar inconscient.

Els serveis d'emergències el van traslladar fins a un centre hospitalari, on va ingressar en estat conscient. Al cap de poques hores, però, un coàgul sanguini al cervell el va fer entrar en coma. El febrer de 2017, dos mesos després dels fets, es va decretar el seu estat vegetatiu i, finalment, va acabar morint el setembre de 2018, gairebé dos anys després d'haver rebut el cop de puny. Paral·lelament, l'agressor va poder ser detingut vint dies després de l'enfrontament i va quedar en llibertat provisional, fins que l'any 2019 l'Audiència de Tarragona va decidir que ingressés a presó.

La tardor de 2020, gairebé quatre anys després de l'homicidi, les diferents parts van arribar a un acord de conformitat per evitar el judici i l'acusat va ser condemnat a tres anys i tres mesos d'internament psiquiàtric, en considerar que en el moment dels fets el noi patia esquizofrènia paranoide i retard mental lleu, amb una discapacitat del 69%. Aquest dimecres, poc després de quedar en llibertat, ha estat apunyalat a Tortosa per, presumptament, un grup de quatre individus. La principal hipòtesi és que podria tractar-se d'una venjança.