Brutal atac amb arma blanca. Un home de 37 anys ha resultat ferit de gravetat aquest dilluns després de rebre quatre punyalades al barri de Tetuan de Madrid. Concretament, ha estat agredit passades les quatre de la tarda a la plaça de la Remonta, segons ha informat Emergencias Madrid. Les víctima presenta quatre lesions per algun tipus d'arma blanca que encara no ha estat detallada, tres d'elles es localitzen a l'abdomen i una quarta a la cara. Malgrat això, ha estat conscient en tot moment fins que han arribat al lloc els facultatius sanitaris del Samur-Protección Civil.

Greu però estable i investiguen l'agressió

L'agressió s'ha produït a la plaça de la Remonta, molt a prop de l'estació de metro de Valdecederas. Després de l'atac, del qual ara per ara es desconeixen les causes i motivacions, s'ha rebut un avís i immediatament s'han traslladat diferents dotacions del Samur-Protección Civil fins al lloc. Els facultatius sanitaris li han realitzat una primera assistència i l'han portat amb preavís a l'Hospital de La Paz de Madrid, on ha ingressat en estat greu, tot i que la seva vida no corre perill.

Respecte a les ferides, es tem més per les abdominals que per la de la cara. De fet, encara que es troba estable a l'Hospital de La Paz, els metges estan analitzant i estudiant si necessitarà d'atenció quirúrgica a la zona on ha rebut tres de les punyalades. D'altra banda, després de l'incident i en desconèixer-se les causes de l'atac, la Policia Nacional ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l'agressió.