Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou tiroteig a Barcelona, aquesta tarda. Al voltant de les cinc, al districte de Nou Barris, una discussió en un bar ha acabat amb un home ferit de bala. La Unitat d’Investigació de la comissaria del districte de Nou Barris s’ha fet càrrec de la investigació, que encara no ha fet cap detingut. 

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, dos homes s’han barallat en un bar del districte, a l’avinguda Quinze, i si en un principi no ha anat a més i la víctima ha marxat caminant del lloc, un dels dos homes ha tornat amb un cotxe, s’ha creuat i ha obert foc. Segons han explicat diversos testimonis, ha obert el maleter i ha tret una arma i ha disparat. Després ha pujat al cotxe i s’ha escapat.

Ferit greu per un tret de bala a Barcelona

La víctima ha pogut arribar a peu al CUAP de la zona. Ha explicat que no coneix de res l’autor del tret i alhora ha explicat que li ha robat la cartera i el mòbil. L’home està ferit greu però no es pateix per la seva vida, segons han explicat fonts policials. L'orifici d'entrada de la bala es troba quatre dits per sota del genoll i el de sortida a l'alçada de la pelvis. Els Mossos d’Esquadra treballen per esbrinar els fets, identificar l’autor i aclarir què ha motivat aquest nou tiroteig a la ciutat de Barcelona. No ha transcendit la nacionalitat ni l’edat de la víctima.

Un ferit de bala a Cambrils

Aquesta matinada un home de nacionalitat espanyola ha aparegut amb un tret a l’esquena al CAP de Cambrils, al Baix Camp. L’home ha detallat que tres homes, marroquins, l’han assaltat i l’han disparat. Tot i que en un primer moment semblava una perdigonada, finalment s’ha confirmat que es tractava d’una bala. L’home ha estat traslladat des de Cambrils a Tarragona, on ha hagut de ser operat. No es pateix per la seva vida, però està greu. La investigació, que han assumit des de la comissaria de Reus, apunta a un possible cas relacionat amb el tràfic de drogues.