Comença la setmana a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra investiguen un apunyalament aquesta matinada davant d’un bar del carrer de Blasco de Garay, al barri de Poble-sec de Barcelona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, una patrulla de la policia catalana, quan faltaven pocs minuts per les tres de la matinada ha trobat un home marroquí ferit, apunyalat, a l’avinguda del Paral·lel. L’home ha explicat que l’havien atacat un grup de persones de nacionalitat dominicana que estaven en un bar d’aquest carrer que fa cantonada amb el Paral·lel. Els Mossos han activat més patrulles i s’ha iniciat una investigació que a hores d’ara, encara no s’ha tancat amb cap detingut.

Apunyalat de matinada al Paral·lel

Els fets s’han registrat en un bar del carrer de Blasco de Garay. Un grup d’homes, tots dominicans, han atacat amb una arma blanca l’home marroquí, que ha pogut escapar. Ara per ara els investigadors encara no han pogut aclarir què ha passat, però tot sembla indicar que la víctima, que té antecedents, s’ha aproximat al bar i per causes que encara no estan clares, s’ha enfrontat als homes, que han respost de manera violenta fins al punt que l’han apunyalat. Els Mossos d’Esquadra intenten esbrinar ara si està relacionat amb una temptativa de robatori o està relacionat amb el tràfic de drogues.

No serà fàcil identificar els autors de la ganivetada. Quan els Mossos d’Esquadra han arribat al bar ja no quedava ningú. El propietari del bar no s’ha mostrat col·laborador amb la policia i assegura que no ha vist res -els fets s’ha produït a l’exterior del bar, a la via pública- i no hi ha, en aquest tram de carrer i tampoc al bar, càmeres de seguretat. Els Mossos d’Esquadra s’han quedat les diligències de la investigació. La víctima, tot i que està greu per les ferides, segueix estable i no es pateix per la seva vida.