Nova agressió amb arma blanca a la via pública a l'àrea metropolitana de Barcelona. Aquest matí, quan faltaven pocs minuts per les deu, un grup d'homes han assaltat un jove a la cantonada del carrer de Ponent amb carrer de Saturn, a la Mina, al terme municipal de Sant Adrià del Besòs. Ha quedat ferit greu per un tall d'arma blanca en un dels braços.

Segons les primeres informacions recollides pels Mossos, dels testimonis que han trucat al telèfon d'emergències 112, l'atac l'ha protagonitzat un grup de persones que s'han acostat a la víctima i un d'ells l'ha atacat amb una arma blanca, fent-li un tall greu en un dels braços.

La Mina / Foto Apuñalamiento

Imatge del ferit, al carrer de Saturn, a Sant Adrià de Besòs / Cedida

Un home ferit greu amb una ganivetada al braç

Quan els Mossos d'Esquadra han arribat a la zona de l'incident han trobat la víctima, sola a terra i amb hemorràgia oberta en una de les extremitats, tal com es pot veure en aquesta imatge a la qual ha tingut accés ElCaso.cat.

Després de fer una primera assistència al mateix lloc dels fets, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat a l'Hospital del Mar. Tot i que la ferida és greu, no es pateix per la seva vida.

Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Badalona, d'on depèn la comissaria de Sant Adrià, han obert una investigació per aclarir els fets. Ara per ara, i segons han explicat fonts oficials a ElCaso.cat, les investigacions molt inicials i no consten detinguts ni persones identificades. Els investigadors treballen per aclarir qui eren els integrants del grup que han atacat el jove i què pot haver motivat l'enfrontament en aquesta zona calenta de la ciutat de Barcelona.

Gairebé a apunyalament diari a Barcelona

La gran Barcelona pateix gairebé cada dia un ferit per arma blanca. Si més no, aquest és el negre resum que es podria fer dels darrers dies. Diumenge una baralla va acabar amb una persona apunyalada per una estaca de fusta en un carrer del Born, a tocar del Parc de la Ciutadella. No consten detinguts.

Aquest dilluns al vespre un home va ser atacat a cops de tisores a la rambla d'Egara, a Terrassa. L'home va rebre diverses punyalades, una d'elles li va seccionar una vena del braç, que li va fer perdre molta sang. Un torniquet fet per agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia de Terrassa va evitar que morís. Un home de 57 anys de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa va ser detingut a tres carrers. Cap dels incidents relacionats amb acoltellaments dels darrers dies està relacionat i la policia els qualifica de "fets aïllats".

Repunt de robatoris amb violència

Les autoritats no poden dir el mateix dels violents assalts que s'estan registrant els darrers dies a Barcelona capital. Un turista va ser agredit amb un pal per dos lladres que li van robar dues maletes al carrer de l'Hospital del Raval, la setmana passada. També un turista anglès va ser assaltat amb un cop de martell quan sortia d'un hotel de l'Eixample per robar-li la motxilla. Des de l'inici de 2021 més de 50 persones han necessitat assistència hospitalària després de ser assalts i agredits per lladres a Barcelona.

El passat 5 de juny un grup de lladres de nacionalitat marroquina van assaltar i van insultar un home a la zona de Montjuïc per la seva condició sexual. Segons les investigacions dels Mossos de la comissaria de Sants-Montjuïc els malfactors escullen les seves víctimes segons l'orientació sexual, i a més de robar-los, també els insulten per ser gais. La policia catalana en va poder detenir un i n'està recercant dos més.