Nova agressió amb arma blanca. Els fets van passar la matinada de dissabte a l'avinguda dels Banys de Castelldefels, a tocar de la platja d'aquest municipi del Baix Llobregat.

Al voltant de les tres de la matinada un grup de joves van assetjar dues noies que estaven per aquesta zona, on hi ha concentració de locals d'oci. Un altre grup de joves s'hi van enfrontar per defensar-les, segons la versió d'alguns testimonis.

Van apunyalar un dels joves que va defensar les noies

En un moment de la baralla, un jove que estava intermediant en l'enfrontament, va rebre una ganivetada a la zona abdominal, segons han confirmat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, i consta a l'atestat que van fer els Mossos d'Esquadra d'aquest nou incident amb ferit per arma blanca a casa nostra.

El jove que va rebre la ganivetada va haver de ser traslladat greu a l'Hospital de Bellvitge. El noi segueix greu, tot i que fora de perill, després de ser sotmès a una intervenció. De manera paral·lela, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per intentar detenir l'autor de les ganivetades.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la policia catalana disposa d'imatges de l'autor de la ganivetada. En aquest punt de la ciutat de Castelldefels, conegut com a PlayaFels, hi ha diversos bars i locals de nit. El presumpte autor de les ganivetades va entrar en alguns locals i les imatges de les càmeres de seguretat el van poder enregistrar.

Identificat l'autor de la ganivetada

Les declaracions dels testimonis que van fer l'agressió va ser clau per poder-lo situar i aconseguir una imatge d'ell. Els Mossos d'Esquadra estan treballant per poder-lo detenir i aclarir també la participació de més persones en aquest nou apunyalament. Fonts de la policia catalana han explicat a ElCaso.cat que la persona que busquen és un noi jove, major d'edat i magrebí i que esperen poder-lo arrestar en pocs dies.

Després de l'incident la policia no va poder recuperar l'arma, que també està sent recercada per la policia catalana, en col·laboració amb la Policia Local de Castelldefels.

El ferit, que segueix ingressat a l'hospital de Bellvitge, és un jove d'uns 30 anys, veí de Castelldefels que estava de festa a la zona amb una colla d'amics.

Tiroteig al centre de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra investiguen un tiroteig que s’ha registrat la matinada d’aquest dilluns, al voltant de les 4, davant d’un local de Barcelona, després d’una baralla entre diverses persones. 

Els fets han passat a la plaça de la Llana, al barri del Born, al centre de la ciutat. Hi ha tres persones detingudes, de nacionalitat dominicana, i un ferit lleu per un tret en un peu. Els fets s’han iniciat per una baralla davant d’un local freqüentat per persones llatines a la plaça de la Llana, al barri del Born del districte de Ciutat Vella, al centre de la capital de Catalunya.