La Policia Nacional deté un home de 76 anys a Vigo després de clavar quatre vegades un tornavís a un home, presumpte amant de la seva esposa quan estava en una terrassa. El va atacar al crit de "fill de puta" i es va lliurar, al·legant que "la presó està feta per a homes".

Apunyala amb un tornavís l'amant de la seva esposa

Segons han informat fonts policials aquest matí, els fets van tenir lloc poc abans del migdia d'ahir, dimarts, a la terrassa d'un bar de la zona Traviesas de Vigo, a Pontevedra. La víctima, un home, estava assegut prenent alguna cosa, quan va ser atacat.

Acusant-lo de ser l'amant de la seva dona -fet que no s'ha confirmat ni desmentit de moment-, i portant un tornavís afilat, l'ara detingut es va abalançar sobre ell cridant: "et mataré, fill de puta".

I llavors va clavar quatre vegades l'eina a la seva víctima: dos al tòrax, una a l'abdomen i una altra a l'avantbraç, mentre continuava insultant-lo.

"Et mataré, fill de puta"

Els testimonis van cridar a la policia i, en arribar al lloc dels fets, els agents es van trobar el ferit tirat a terra i ensangonat, envoltat de gent i assistit per una testimoni que va dir ser infermera i que li havia donat una primera assistència.

Terrassa de bar

Imatge d'arxiu de la terrassa d'un bar / PxFuel

Gràcies a les declaracions de les persones presents en el moment i de la mateixa víctima, encara conscient, van poder identificar l'agressor, un home conegut al barri, que havien aconseguit frenar i reduir durant l'atac i treure-li el tornavís, que al principi van confondre amb un ganivet.

Detingut: "La presó està feta per a homes, ja vaig"

Tanmateix, van indicar que l'home havia fugit i s'havia amagat en un portal, que també es va localitzar gràcies als veïns. Quan van arribar al domicili, l'acusat va sortir i es va dirigir als agents, assegurant: "La presó està feta per a homes, ja vaig".

tornavís pixnio

Tornavís / Pixnio

Llavors va ser detingut, acusat d'un delicte de lesions greus i traslladat a dependències policials. Per la seva part, la víctima es troba ingressada a l'hospital amb un pulmó afectat per una de les punyalades i es desconeix si era de veritat o no l'amant de la dona.

Agredeix sanitaris de l'Hospital Clínic de Barcelona

Una altra agressió ha tingut lloc aquesta setmana en territori català, en concret, a Barcelona. Un home ha estat detingut després d'agredir diversos treballadors de l'Hospital Clínic de la ciutat. Els fets s'han publicat avui, però van tenir lloc dilluns sobre dos quarts de tres del migdia, amb l'ingrés d'un home.

Hospital Clínic Barcelona / Efe

Hospital Clínic Barcelona / Efe

Segons la normativa d'aquest hospital, només pot entrar un acompanyant per pacient a l'UCI, però volien entrar dues persones: el fill del pacient i la tieta.

Fill d'un pacient ingressat a l'UCI

Quan els sanitaris van demanar que un dels dos sortís, el fill va reaccionar de forma molt violenta i li va donar un cop de puny a una infermera. I per si no n’hi hagués prou, va agredir també un administratiu, que va empènyer i va tirar a terra per continuar pegant-li a la cara.

Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets i el van detenir com a presumpte autor de dos delictes: de desobediència a l'autoritat i d'atemptar contra el personal sanitari.