Un home de 58 anys ha intentat matar la seva parella, de 50, apunyalant-la diversos cops aquest diumenge a la localitat de Cazalla de la Sierra, a Sevilla. Els serveis d'emergència van rebre una trucada a tres quarts de vuit del vespre alertant del succés. Fins al domicili del matrimoni, situat al carrer Travesía Olivilla, van desplaçar-se patrulles de la Policia Nacional, de la Local, de la Guàrdia Civil, així com dotacions de Bombers i ambulàncies del SAMU. En arribar, van trobar la dona ferida molt greu, i el presumpte agressor amb lesions autoinfligides.

Els fills hi eren presents

A l’arribada dels agents, els dos fills de la parella, un d’ells menor d’edat, es trobaven a la porta d’entrada; havien estat testimonis de com el seu pare atacava la mare amb un ganivet, propinant-li diverses punyalades per tot el cos, abans de lesionar-se a si mateix, amb la intenció de posar fi a la seva vida. Van ser els veïns els qui van alertar del que havia ocorregut, en sentir els crits de la víctima. Segons el batlle del municipi, Sotero Martín, el matrimoni estava “perfectament integrat en la societat, i no tenien cap mena d’antecedents”, i tampoc constaven al Sistema de Seguiment Integral dels casos de Violència de Gènere (Sistema VioGén).

Els sanitaris van atendre in situ la víctima, estabilitzant-la i intentant aturar les hemorràgies abans de traslladar-la urgentment a l'Hospital Virgen Macarena de Sevilla, on a hores d'ara continua ingressada amb pronòstic greu. Pel que fa al marit, quan el van trobar encara era viu, i també va ser evacuat a l'Hospital de la Sierra Norte. No obstant això, va perdre la vida poc després d'arribar, com que no va poder superar la gravetat de les ferides que s'havia provocat.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec del succés, i han obert una investigació per esclarir les circumstàncies d’aquest intent d’assassinat amb posterior suïcidi.