La Policia Nacional està investigant un presumpte cas de violència de gènere a Las Palmas de Gran Canària. Els fets han tingut lloc la matinada d’aquest dissabte, quan un home ha apunyalat la seva exparella en un pis situat al número 87 del carrer Secretario Artiles, a tocar del port de La Luz. La víctima, de 54 anys, es troba hospitalitzada i no es tem per la seva vida. Tanmateix, el presumpte agressor, de 52 anys, va fugir del lloc dels fets, i la policia el va trobar mort hores després en un habitatge abandonat del barri de La Isleta.

L'havia assetjat durant setmanes

Segons ha avançat el diari La Provincia, la víctima havia posat fi a la relació feia un mes, i des de llavors que el presumpte agressor li trucava sovint amb amenaces. Aquest dissabte, al voltant de l'una de la matinada, l'home va trucar a la seva exparella exigint parlar en persona, dient que es trobava al portal de casa seva. La víctima es trobava en aquell moment amb una amiga, i es va sentir prou segura per a deixar que l'home entrés.

Tots dos es van enredar en una discussió, durant la qual l’home va treure un ganivet de cuina i la va apunyalar al coll. L’amiga de la víctima, testimoni dels fets, va sortir del pis demanant ajuda. Darrere d’ella va sortir també el presumpte agressor, qui va fugir del lloc. Diverses patrulles de la Policia Nacional, així com dues ambulàncies del Servei d’Urgències Canari (SUC) van arribar en pocs minuts, i els sanitaris van poder estabilitzar la víctima i traslladar-la a l’Hospital Doctor Negrín, on encara es troba ingressada però estable.

El presumpte agressor es va suïcidar

Mentrestant, els agents van posar en marxa un dispositiu de recerca per tal de trobar l’autor de l’apunyalament. Al voltant de les tres de la matinada, la policia va trobar el cos sense vida del presumpte agressor en l’interior d’un immoble abandonat del barri de La Isleta. A hores d’ara, la investigació continua oberta per tal d’aclarir les circumstàncies tant de l’agressió com del presumpte suïcidi de l’home, contra el qual no existeixen denúncies prèvies per violència domèstica.