Una noia de 22 anys i la seva mare, de 40, n'entren per força a la casa en la qual hi havia una de menor, de 15 anys, i l'apunyalen per haver parlat amb el xicot de la jove agressora, a Màlaga.

Apunyala l'exparella del seu xicot

Aquesta setmana, en un habitatge del barri de Las Flores de Málaga, una noia de 15 anys visitava un conegut.

De sobte, una jove de 22 anys i la seva mare, de 40, van entrar per força a la casa, armades amb ganivets, i van atacar la menor.

Els serveis d'emergències, alertats pels veïns, es van presentar al domicili juntament amb la Policia Nacional.

Els agents van auxiliar la víctima, que havia patit ferides als braços i a una cuixa.

Finalment, va haver de ser traslladada pels sanitaris a un centre hospitalari, on va rebre punts de sutura als diversos talls de l'agressió.

Atac amb arma blanca a una de menor a Màlaga

El motiu del sagnant incident va ser un assumpte sentimental. Segons ha informat la Comissaria Policial, tot apunta que l'agressió es va donar després que la víctima parlés per telèfon amb el xicot de l'agressora, amb qui havia mantingut una relació prèviament.

És a dir, l'exparella de la víctima i actual xicot de l'agressora va ser el motiu d'aquest violent atac.

Ambulància Màlaga / EFE

Mare i filla van fugir del lloc dels fets i la menor va haver de ser hospitalitzada a causa de les ferides amb arma blanca / EFE

La investigació per trobar les presumptes responsables, que van fugir després d'apunyalar a la menor, van quedar a càrrec del Grup de Menors de la Comissaria Provincial de Màlaga.

La investigació va culminar quan els agents van aconseguir detenir mare i filla, que van quedar acusades de delictes de lesions greus i violació de domicili.

Després de passar a disposició judicial, es va decretar una ordre d'allunyament de les acusades sobre la menor.