Un jove de 20 anys ha mort aquesta matinada a l'Hospital de Iecla, a Múrcia després de ser apunyalat dues vegades a l'estómac al mig del carrer de la localitat murciana de Jumilla.

Mor un jove apunyalat a l'estómac

Passades les dues del matí, el carrer Miguel de Unamuno de Jumilla va ser escenari d'una sagnant baralla entre diverses persones.

Diversos testimonis van cridar a emergències per avisar que hi havia gent sagnant i cridant. Almenys hi havia set persones involucrades.

Agents de la Policia Local i tres ambulàncies es van desplaçar al lloc dels fets, on van trobar una dona sagnant pel cap i a un altre individu amb un pal a la mà. La víctima que va acabar sent mortal era a terra amb dues ganivetades a l'estómac.

Baralla mortal a Jumilla amb alguns d'implicats

Al mateix lloc es va atendre una dona que va tenir una síncope i es va traslladar a una dona amb una bretxa al cap.

El noi de 20 anys i nacionalitat espanyola, amb inicials K. S., va ser portat en ambulància a l'Hospital Virgen del Castillo de Yecla, on també es va portar a dos integrants més de la baralla.

Navalla / Pixabay

Un jove mor apunyalat per un altre a Jumilla, Múrcia, enmig d'una baralla de matinada enmig del carrer / Pixabay

El jove que havia estat apunyalat va morir moments més tard a l'hospital a causa de les ferides d'arma blanca a l'estómac. La seva mort va implicar que el cas es convertís en un homicidi en lloc d'una baralla amb lesions.

El presumpte autor de les ganivetades ha estat detingut per la Guàrdia Civil, del que se sap que és un noi de 19 anys i nacionalitat espanyola que també va ser hospitalitzat sense gravetat. En menys de 72 hores passarà a disposició judicial pel delicte.