La Policia Local de Sant Pere de Ribes ha detingut un home de 38 anys després que aquest dijous apunyalés la seva exparella al mig del carrer i la deixés greument ferida. Els fets van tenir lloc a quarts de tres de la tarda, quan la víctima sortia de casa d'un familiar al nucli de les Roquetes d'aquest municipi del Garraf. L'home, que l'estava esperant fora, la va atacar amb un ganivet. Els familiars de la dona que van presenciar l'escena van avisar immediatament als serveis d'emergències i fins al domicili es van desplaçar efectius del SEM, de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, que va activar el protocol que se segueix en casos de violència de gènere.

Els serveis sanitaris van atendre la víctima i la van traslladar a un centre sanitari, on va ingressar amb diverses ferides greus per arma blanca, tot i que no es tem per la seva vida. Per la seva banda, els cossos policials van començar a buscar l'agressor, que havia escapat. Gràcies a la descripció que els van facilitar, van muntar un ampli dispositiu per la població amb la intenció de localitzar-lo. Finalment, una patrulla de la Policia Local el va poder interceptar quan fugia en bicicleta als voltants del límit municipal que fa frontera amb Vilanova i la Geltrú. L'home va ser detingut i el van traslladar a la comissaria dels Mossos de la capital del Garraf per a la seva posada a disposició judicial.

L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes condemna els fets

Davant l'intent de feminicidi, l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha tret un comunicat condemnant els fets i denunciant que actes així no es poden permetre. Des del consistori han traslladat el seu suport a la víctima, familiars i fills menors de la dona ferida, que han rebut l'atenció per part dels serveis socials municipals i la DGAIA. A més, l'Ajuntament recorda que les dones que pateixen violència masclista tenen un telèfon d'atenció per denunciar-ho i que el consistori també disposa del Servei d’Informació i Atenció a les Dones, que ofereix informació i atenció jurídica i psicològica especialitzada i gratuïta per a dones i infants en situació de violència masclista.