Un nadó acabat de néixer aquesta matinada a l'hospital del Vinalopó d'Elx ha estat a punt de quedar-se sense mare i amb el pare a la presó en pocs minuts de vida. Els progenitors, poc després que la dona donés a llum a la criatura, han començat a discutir a l'habitació del centre hospitalari perquè, segons les primeres indagacions, ella li hauria dit que volia acabar amb la seva relació. L'home, però, no s'ho ha pres gens bé i l'ha atacat amb un ganivet tallant-li el coll. La dona s'ha intentat defensar donant-li cops amb un martell perquè no la matés.

Els forts crits i sorolls en plena matinada han cridat l'atenció del personal sanitari de l'hospital, que han accedit a l'habitació i han descobert el panorama. La dona, de 28 anys, presentava un tall profund al coll i estava perdent molta sang, havent-li d'aturar l'hemorràgia per evitar que morís. També tenia lesions als braços, a les mans i als dits fruit del seu intent per defensar-se. La dona, després de rebre la ràpida assistència mèdica, ha estat traslladada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) per estar vigilada constantment i pendents de la seva evolució. En el moment de l'agressió, el nadó encara estava a nounats i no ha patit cap lesió.

L'home també ha intentat apunyalar els sanitaris

Quan el personal mèdic ha entrat a l'habitació, l'agressor també ha intentat apunyalar dos sanitaris amb el mateix ganivet. Els professionals, però, l'han aconseguit reduir i immobilitzar perquè no ataqués a ningú més. L'home, de 37 anys i origen malià, com la víctima, presentava una desena de cops de martell al cos. Agents de la Policia Nacional l'han detingut acusat de ser el presumpte autor d'un intent d'homicidi. S'ha obert una investigació per esclarir els fets i està previst que l'arrestat passi a disposició judicial aquest divendres després de passar la nit als calabossos de la comissaria.