Agents de la Policia Nacional han detingut a Màlaga una dona de 49 anys com a presumpta responsable d'un delicte de temptativa d'homicidi. La víctima i l'arrestada viatjaven en un autobús urbà. La víctima va obrir la finestreta molesta per la forta olor de perfum que desprenia l'agressora. Moments després, aquesta va treure una arma blanca i va acoltellar la dona.

Tres punyalades a l'autobús

La víctima i l'agressora van discutir. Després la primera es va moure de lloc. L'agressora va perseguir-la instants després i va proferir-li varies punyalades. Dos en un braç i una altra a la tíbia.

La ràpida actuació del conductor i de la resta de passatgers va permetre la detenció de l'agressora. Simultàniament arribava una patrulla de servei en prevenció de la seguretat ciutadana. Els fets van ocórrer a l'autobús urbà que transitava per l'avinguda Carlos Haya de la capital.

Ganivet mà / Pixabay

Ganivet mà / Pixabay

L'autobús es va aturar i quan van arribar els agents van observar una persona ensangonada i en estat de xoc. Igualment van topar amb una dona retinguda per diversos passatgers i en actitud agressiva.

Declaració de la víctima

Els agents van preguntar a la víctima de l'apunyalament l'ocorregut. Aquesta els va manifestar que l'agressora es trobava asseguda juntament amb ella a l'autobús i que, durant el trajecte, va començar a sentir-se realment malament pel fort perfum que es desprenia aquesta passatgera, relata Diario Sur. Per aquest motiu es va disposar a obrir la finestreta per ventilar l'interior, sent increpada per aquesta persona, alhora que la insultava.

Davant d'aquesta reacció la perjudicada es va canviar de seient però no es va escapolir de l'agressora, que la va perseguir fins a ferir-la de gravetat, segons la víctima.