Nou possible cas de violència de gènere. El cos d'una dona ha aparegut sense vida en l'interior del seu domicili en la localitat de Baiona (Pontevedra). La Guàrdia Civil va rebre un avís al voltant de les 21:30 hores d'aquest diumenge i, en desplaçar-se fins al lloc, van trobar el cadàver amb signes de violència. Els agents han detingut a Ourense el seu exmarit, principal sospitós del presumpte assassinat. 

El cos presenta un traumatisme cranial 

Segons ha avançat La Voz de Galicia, els agents de la Benemèrita van trobar el cos de la dona, de 44 anys, just a l'entrada del seu domicili del barri de Percibilleira, en ple centre de la ciutat, amb un fort cop al cap. Els agents van rebre l'avís per part d'un dels veïns i es van desplaçar ràpidament fins al lloc dels fets, i estan investigant el succés com un possible cas de violència de gènere.

La Policia Local també es va personar a l’escena del presumpte crim, i unes hores més tard també ho va fer la Policia Judicial de la Comandància de Pontevedra, qui ha quedat al cap de la investigació. Fins passada la mitjanit no es va procedir amb l’aixecament del cadàver.

Arresten el seu exmarit

El principal sospitós del crim ha estat des d’un primer moment l’exmarit de la víctima, un advocat de 47 anys. Segons el testimoni d’un dels veïns, havia vist l’home pels voltants del domicili d’ella poc abans de trobar-se el cadàver. Després de cometre presumptament l’assassinat, s’hauria emportat els seus dos fills a casa dels avis paterns, a Ourense, motiu pel qual la policia no el trobava per Baiona.

A hores d'ara se l'ha traslladat a dependències policials perquè presti declaració sobre l'ocorregut. En cas de confirmar-se el succés com a violència masclista, es tractaria del primer a Galícia i el vuitè a Espanya des d'inici de l'any.