La Policia Nacional investiga la mort d'una noia finlandesa de 20 anys a Fuengirola, Màlaga. Va ser trobada inconscient juntament amb el seu xicot, de 24 anys, i envoltada de drogues.

Festa mortal a Fuengirola

Tot es va torçar el cap de setmana. Una parella de joves finlandesos de 20 i 24 anys aterrava a la capital malaguenya dissabte per anar a la zona de Los Pacos, a Fuengirola, on la mare de la noia tenia una casa, tal com detalla el Diario Sur.

Allà es van allotjar per després sortir de festa a la nit. Diumenge van repetir el mateix pla, sortint per la zona del passeig marítim de la ciutat. Van arribar tard i se'n van anar al llit, però tot va acabar de forma tràgica. Ella mai no es va despertar.

Mor una jove de 20 anys en una casa

Va ser la mare de la noia qui va alertar als serveis d'emergències quan es va despertar a la nit sentint des de la seva habitació una respiració estranya i uns roncs molt forts, i va poder comprovar que la parella estava inconscient.

Els sanitaris van arribar a la casa cap a la una del migdia de dilluns, detalla el mateix mitjà. Van iniciar les maniobres de reanimació als dos, però no van poder fer res per salvar la jove, de la qual van certificar la mort al mateix lloc.

El xicot en estat crític

D'altra banda, el noi, de 24 anys, va poder ser reanimat i va ser traslladat en estat crític a l'Hospital Costa del Sol, on va ingressar en la Unitat de Cures Intensiu, UCI.

Després de cinc dies en coma, va aconseguir recuperar la consciència i, encara que ja ha sortit d'aquesta situació d'extrema gravetat, continua hospitalitzat.

Ambulància de l'EPES Andalusia

Ambulància andalusa / EFE

Els agents de la Policia Nacional que van investigar els fets, van acudir també al domicili on havien trobat la parella. A l'habitació on dormien els joves van trobar diverses substàncies estupefaents i l'autòpsia de la jove -que encara no és definitiva- i les anàlisis del noi han revelat que van consumir diversos tipus de drogues.

Sobredosi de drogues

Aquesta podria ser la causa de la mort d'ella, que es confirmarà quan l'autòpsia es confirmi. A més, la policia busca els responsables de la venda de les drogues, que podrien enfrontar-se a càrrecs contra la salut pública per tràfic de drogues.

Segons el mitjà citat, és el segon cas en poc més d'un mes. El passat 16 d'agost, un noi de 19 anys moria a l'Hospital Costa del Sol després d'ingerir èxtasi que, presumptament, li havia venut el cambrer d'un bar de copes de la zona del passeig marítim de Fuengirola.

pastilles extasis rosa

Pastilles d'èxtasi / Arxiu

La investigació va portar a la detenció del cambrer, que va quedar en llibertat després de passar per presó i pagar la fiança de 3.000 euros. També van ser detinguts dos homes que havien posat en circulació les pastilles i que van quedar en llibertat amb càrrecs.