Detenen un home enxampat intentant entrar droga a Màlaga: li han trobat més de dos quilos d’haixix distribuïts en diferents entrepans quan viatjava des de Melilla.

Enxampat intentant entrar droga a Màlaga

La Guàrdia Civil ha detingut a Melilla a un home marroquí de 51 anys resident a Múrcia quan pretenia viatjar amb vaixell a Màlaga amb 260 glans d'haixix a l'interior d'entrepans simulant ser entrepans per a esmorzar.

Els fets van passar la nit del 22 de setembre en el transcurs dels controls selectius dels passatgers que a peu accedien al vaixell amb destinació a Màlaga, en adonar-se el vigilant de seguretat privada d'una certa anomalia d'interès policial en el control previ dels equipatges en passar-los per l'escàner i van avisar a la Guàrdia Civil.

Sospites per la gran quantitat d'entrepans que hi havia a la maleta

En un primer registre, no s'apreciava res sospitós a l'interior de la maleta, però als policies els va sorprendre la gran quantitat d'entrepans que portava a la maleta i van decidir treure el paper d'alumini i van poder comprovar que a l'interior del pa hi havia droga: tot apuntava que es tractava d'haixix.

Guardia Civil Wikipedia

Detenen un home per intentar entrar droga a Màlaga fent entrepans d'haixix / Viquipèdia

Hi havia 2,8 quilos de droga distribuïts en 260 glans als entrepans

Quan van analitzar-ho, la hipòtesi dels guàrdies civils es va complir i van poder comprovar que, efectivament, es tractava de pol·len d'haixix, concretament 2,8 quilos distribuïts en 260 glans.

Detingut per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues

El passatger detingut és un home de 51 anys, nacionalitat marroquina i amb residència legal a Múrcia, lloc que podria ser la destinació de la droga confiscada, el qual ha passat a disposició judicial com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues.

Un altre home enxampat amb un altre entrepà de droga

No és la primera vegada que fan servir entrepans per amagar droga i, de fet, fa uns mesos, es va viure una situació molt similar a Lugo: els policies nacionals van detenir un home de 34 anys, a qui estaven investigant, per amagar cocaïna en un entrepà de formatge i embotit on hi ha amagava 300 grams de droga.

Les autoritats van adoptar un dispositiu de vigilància per enxampar in-fraganti el jove ben tornat. Els agents van esbrinar que l'investigat marxava a Barcelona a fer una visita  i van esperar el seu retorn a Lugo per fer enxampar-lo i detenir-lo. Agents vestits de paisà van veure com l'investigat baixava de l'autobús amb una bossa de mà i agafava una altra maleta del maleter del vehicle, i, immediatament, el van arrestar.